ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

5€ už registraciją "Monese" platformoje

Vilnius | 2019 02 26 | Pažymėti skelbimą
5,00 €
Užimtumas:
-
Atlyginimas:
-
Reikalavimai:
-
Privalumai:
-

Be jokių triukų oficialus bankas „MONESE”(estų) siūlo užsidirbti 5€ į savo sąskaitą. Po registracijos reikės pervesti į šią naują sąskaitą 10€(iš kitos savo kortelės ar nemokamu bankiniu pavedimu). Kai tik mokėjimas bus užskaitytas, gausite premiją 5€ ir apps'e galėsite tuo patys užsiimti meniu juostoje paspaudę „uždarbis”(viskas lietuvių kalba). Viską ką reikia atlikti:
1.) Parsisiunčiame apps'ą MONESE į savo telefoną;
2.) Registruojamės. Jos metu įrašome pakvietimo kodą, kad gautumėte premiją SARUN808. Neįvedus kodo tiesiog negausite 5€.
3.) Kitame etape Jums reikia patvirtinti tapatybę(kaip ir Revolut ar Mistertango). Nufotografuoti ID ar vairuotojo pažymėjimą iš abiejų pusių + selfie.
4.) Jus identifikavus pasirinkite paslaugos planą STARTER, nes kiti du sekantys turi mėnesinius mokesčius ir Jums jų tikrai neprireiks.
5.) Ir štai, turint pilną sąsąją Jums reikia persivesti į šią sąskaitą 10€ ar daugiau Eurų. Tai galite padaryti įrašę kitos savo kortelės numerį arba pavedimu.
6.) „Įkritus” lėšoms gausite ir 5€ premiją. Pinigus galite persivesti į savo kitą sąskaitą ar kviesti draugus prisiregistruoti ir kaupti pinigėlius.

Ši „MONESE” akcija laikina.

Kaina: 5,00 €
Peržiūrėta: 1062 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 5,00 €
Šarūnas Šarūnas
Nuo 2019 02 26
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus