ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Baltijos pr. parduodamas 2–jų kambarių 52 kv.m., 8/9 aukšte šiltas ir jaukus butas.

Klaipėda | 2017 05 18 | Pažymėti skelbimą
59500,00 € Baltijos pr. parduodamas 2–jų kambarių 52 kv.m., 8/9 aukšte šiltas ir jaukus butas. -0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Kelintame aukšte :
8
Būklė:
suremontuotas
Bendras plotas, m²:
52
Šildymas:
centrinis
Kelių aukštų namas:
9
Namo rūšis:
mūrinis
Kambarių skaičius:
2
Miestas / Rajonas:
Klaipėda
Mikrorajonas / Gyvenvietė:
Klaipėda
Gatvė:
Baltijos pr.

Baltijos pr. parduodamas 2–jų kambarių 52 kv.m., 8/9 aukšte šiltas ir jaukus butas. Tvarkingas namas, administruoja bendrija, name atnaujinta šildymo sistema, koridoriuose pakeisti radiatoriai, atnaujintas liftas, tvarkinga (reguliariai tvarkoma), rakinama laiptinė (yra telefonspynė).
Butas erdvus, ypatingai šiltas, ne kampinis. Butas randasi priešingoje pusėje nuo lifto. Bute sudėti plastikiniai langai (ant vieno iš jų sumontuoti roletai), šarvuotos durys, medinės kambarių durys, pakeisti radiatoriai ir santechnika, vonia atskirai nuo wc, pakeista elektros instaliacija (visi jungikliai nuleisti žemyn), svetainės sienoje pravesti visi reikalingi TV kabeliai. Visuose kambariuose laminatas, virtuvėje, vonioje ir wc plytelės. Koridoriuje integruota sieninė spinta. Integruoti virtuvės baldai. Kambarių sienos ir lubos išlygintos, viename kambaryje paliekama didelė integruota sieninė spinta, svetainėje odinių baldų komplektas. Renovuoti abu balkonai.
Mažasis balkonas neįstiklintas, jame sudėtos grindinės plytelės ir pakeista priekinė sienelė iš bakelito medžiagos ir nudažyta žydrai, kad spalva nuo namo fasado spalvos nesiskirtų. Didysis balkonas (eina per kambarį ir virtuvę) įstiklintas plastikiniais langais. Šio balkono grindys ir sienos apšiltintos, lubos ir sienos padengtos pvc lentelėmis, grindys išklotos laminatu, pravestas elektros maitinimas. Šiame balkone yra įrengtas vaiko darbo kambarys. Butui priklauso ir sandėliukas.
Butas puikiai tinka jaunai šeimai auginančiai vaikus. Šalia yra net keli darželiai ir mokyklos. Ramus, draugiškas vaikams rajonas. Šalia namo yra parkas, stadionas. Patogi vieta gyventi, viskas čia pat, poliklinika, visi didieji prekybos centrai, sporto klubai, sporto arena ir naujai statomas baseinas, turgus, puikus susisiekimas miesto viešuoju transportu (iki autobusų stotelių tik 3 min. kelio pėsčiomis), nutiesti dviračių takai. Iki smiltynės perkėlos 8 min. dviračiu o nuo perkėlos per kelias minutes pasiekiamas ir paplūdimys. Yra kelios didelės automobilių stovėjimo aikštelės kuriose visada rasite vietos savo automobiliams. Pro balkonus vakarais atsiveria puikus miesto vaizdas.
Kontaktinis asmuo: Indra Baltus, [email protected], tel. +37060621274, mob. +37060621274.

Kaina: 59500,00 €
Peržiūrėta: 59 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 59500,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus