ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Balzamas nuo iššutimų, po sauskelnių keitimo

Šilutė | 2022 11 10 | Pažymėti skelbimą
20,00 € Balzamas nuo iššutimų, po sauskelnių keitimo-0
Peržiūrėti visas 6 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/6)
Prekės būklė:
naudota
Ypatybės:
su įpakavimu, išrašome sąskaitą-faktūrą, pristatome

Raminantis sauskelnių balzamas ,,Little Miracle“. Šis balzamas, sudėtyje turintis avižų ir šiaurietiškos medvilnės aliejaus, skirtas sausai ir pažeistai odai, kadangi išsiskiria raminančiomis ir apsauginėmis savybėmis. Produktas padeda atkurti natūralią odos pusiausvyrą ir elastingumą. Intensyviai drėkinantis sauskelnių balzamas neturi jokių kenksmingų ingredientų, todėl kiekvienas sauskelnių keitimas ir šio produkto naudojimas padės puoselėti jautrią kūdikio odelę ir visai jos nedirgins. Savybės: mažina paraudimą ir sudirginimą, sukuria atsparumą drėgmei ir bėrimams, ramina jautrią odą. Talpa: 50 ml.
Naudojimas: Švelniai užtepkite ant ką tik nuvalytos ir sausos odos sauskelnių srityje, kad nuramintumėte paraudimą ir / ar uždegimą. Tepkite kiekvieną kartą keisdami sauskelnes, kad apsaugotumėte odą. Po atidarymo sunaudoti per 12 mėn.

Ingredientai: Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Zinc Oxide, Tribehenin, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Hydrogenated Vegetable Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Avena Sativa Kernel Oil, Citric Acid.

Sukurtas ir pagamintas: Danijoje.
Daukiau kūno priežiūros priemoniu rasite el.parduotuvėje https://www.grusgrus.lt/

Kaina: 20,00 €
Peržiūrėta: 134 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 20,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

Kramtukai kūdikiams, natūralūs - rankų darbo-0

Kramtukas kūdikiams Natruba - tai puikus pagalbininkas augant dantukams. Tinkamas naudoti nuo 0+ mėnesio. Žaislo švelni ir maloni struktūra pasieks visas burnos ertmes, tad lengvai pamasažuos danten...

20,00 € Šilutė Įkelta: 2022 11 10
Filtruoti Nuimti filtrus