ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Chemijos korepetitorius

Vilnius | 2019 08 13 | Pažymėti skelbimą
15,00 € Chemijos korepetitorius-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)

Mano mokymo stilius: mažiau kalk, daugiau pasitelk logiką! Juk gamtoje viskas logiškai sudėliota. Tad vadovėlis – tai tik pagalbinė priemonė, bet ne pagrindinė, dėl to per pamokas pažadu daug filmukų, gal net vieną kitą bandymą ar stebėjimą, kad jūs suprastumėt, jog biologija ir chemija nėra sausi mokslai, bet mūsų gyvybės pagrindas. Esu jaunas, kūrybingas, atsakingas mokytojas kuris padeda mokiniams su valstybiniais egzaminais, pasiruošti olimpiadoms ar stojamiesiems į gimnazijas, taip pat turiu nemažai patirties dirbant su suaugusiais.
Suprantu, kad biologija ir chemija daugumai gali sukelti sunkumų, dėl to tiek sistematingai dirbsime pagal programą, tiek platinsime ir gilinsime žinias, kad pasiektume rezultato.
Tikiu, kad kartu galime pasiekti jūsų užsibrėžtų tikslų: iš jūsų laukiu noro, iš savęs žadu įdomias ir naudingas pamokas!

Kaina: 15,00 €
Peržiūrėta: 745 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 15,00 €
Aurijus Aurijus
Nuo 2017 09 12
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

Biologijos korepetitorius-0

Mano mokymo stilius: mažiau kalk, daugiau pasitelk logiką! Juk gamtoje viskas logiškai sudėliota. Tad vadovėlis – tai tik pagalbinė priemonė, bet ne pagrindinė, dėl to per pamokas pažadu daug filmukų,...

15,00 € Vilnius Įkelta: 2019 08 13
Filtruoti Nuimti filtrus