ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Darbas kompiuteriu

Vilnius | 2019 10 06 | Pažymėti skelbimą
100,00 €
Atlyginimas:
100
Užimtumas:
-
Reikalavimai:
-
Privalumai:
-

❌FluidStack - uždarbis už Jūsų nenaudojamą internetą

?Sveiki. Ieškojau kaip galima pasyviai būtų uždirbti pinigų ir radau šį, manau Lietovoje visai apsimokantį dalyką - FluidStack.

✅Prisijungimo nuoroda: https://provider.fluidstack.io/#ref=jQzC6qdUX2

❎Šis puslapis moka už prieigą prie Jūsų interneto jungties, kai Jūs juo nesinaudojate.

Viskas, ką Jums reikia padaryti tai prisiregistruoti Jų puslapyje ir atsisiųsti programą, kuri vėliau veikdama "background'e" (jūs jos nematysite ir nejausite) leis Jums uždirbti pinigus tuo metu, kai patys nenaudosite savo kompiuterio.

Uždarbis priklauso nuo interneto greičio (upload). Mano internetas uploadin'a 100 MB/s greičiu. Su tiek per parą uždirbau 1,67 USD. Nėra daug, bet kai pagalvoji tai jei viskas taip gerai, kaip skamba - visai neblogai atgauti pinigus sumokamus už internetą ir dar į "pliusą" kažkiek nueit.

?Taip pat jie moka 5 USD už pakviestą narį, kuris bus aktyvus (bent septynias dienas laikys įjungtą programą).

Pridedu trumpą "pamoką" kaip pradėti uždirbti pinigus su šia programa:

❌1. Einame į "FluidStack Provider" Čia užpildome visą prašomą informaciją taip susikuriame anketą:

❎* SVARBU: Pildydami informaciją naudokite tą patį elektroninį paštą, kurį naudojate ir Paypal, nes "FluidStack Provider" Paypal išmokas perveda būtent į registracijoje nurodytą el. pašto adresą!

❌2. Einame į prisijungimo puslapį ir prisijungiame prie savo anketos naudodami savo pirmąjame žingsnyje įvestus duomenis (el. paštą ir slaptažodį):

❌3. Po sėkmingo prisijungimo prie anketos spaudžiame "Download Node" mygtuką, o tuomet "Download Installer" ir išsaugome "Setup.exe" failą pas save kompiuteryje.

❌4. Įsijungiame "Setup.exe" failą ir čia įvedame savo "Cluster Token". Kad gautumėte savo "Cluster Token" sugrįžkite į savo "FluidStack Provider" paskyrą ir spauskite "Dashboard" mygtuką. Atsidarius "Dashboard" puslapiui, spauskite "New Cluster" mygtuką. Įveskite pavadinimą (tai gali būti betkoks pavadinimas) ir paspauskite "Save" mygtuką. Dabar pamatysite raidžių ir skaičių kratinį su myguku "Copy" šalia jo. Spauskite "Copy" ir sugrįžę į įjungtą "Setup.exe" failą įklijuokite (Paste / CTRL+V) šį tekstą.

❌5. Paprasčiausiai baigiame instaliaciją ir laukiame pinigų! Jūsų interneto, bei kompiuterio procesoriaus resursai bus naudojami tik tuo metu, kai patys juo nesinaudosit, todėl įtakos kompiuterio darbui nepajausite absoliučiai jokios.

❌Minimalus išmokėjimas: 5 USD.
❌Išmoka į: Paypal.
❌Išmokėjimas kiekvieno mėnesio gale.

Kaina: 100,00 €
Peržiūrėta: 7392 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 100,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus