ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Darbas Užsienyje PO KARANTINO

Kaunas | 2020 04 17 | Pažymėti skelbimą
2500,00 €
Užimtumas:
visu etatu
Atlyginimas:
2500
Reikalavimai:
Jau dirbusių šalyje į kurioje esančius darbus pretenduosite, kad turėtumėte visus reikalingus dokumentus įdarbinimui. Darbštumas Noras dirbti Motyvacija Greitas mokymasis
Privalumai:
Kalbos nebutinos, tačiau anglų, rusų, lenkų, norvegų, švedų kalbos didžiulis privalumas

Norge Job Project yra užsienio įmonių įkurtas projektas po karantino užpildyti tuščias darbo vietas.
 Norge Job Project siūlo darbo pasiūlymus karantinui pasibaigus. Ieškome su ir be patirties žmonių, jau dirbusių šalyje į kurioje esančius darbus pretenduosite.


Kalbos nebūtinos, kadangi įmonėse su kuriomis mes dirbame, didžiuma darbuotojų yra Lietuvos, Latvijos, Lenkijos piliečiai. Rusų, Lenkų, Anglų, Noprvegų, Švedų, Danų kalbos yra didžiulis privalumas

Jokių paslėptų įdarbinimo mokesčių, visas išlaidas dengia darbdavys.
Darbinsitės tiesiogiai pas darbdavį, būsite įdarbinti tos šalies įmonėje. Visos socialinės garantijos, mokesčių susigražinimas, atostoginiai.

Į vietą galite nuvykti patys savomis išlaidomis, arba mūsų organizuojamais autobusais iš Lietuvos, Lenkijos.

Atlyginimai, išvertus į eurus nuo Norvegijoje 16 eur/val ( neatskaičius mokesčių ) iki 25eur/val. Švedijoje/Danijoje 15 eur/val ( neatskaičius mokesčių ) iki 25 eur/val ( neatskaičius mokesčių ). Minimum 160 darbo valandų per mėnesį, viršvalandžiai skatinami, kai kurie išdirba ir 250 valandų per mėnesį. Viršvalandžiai apmokami tuo pačiu tarifu, kai kurių labiau kvalifikuotų darbų viršvalandžiai apmokami 50%/100% daugiau.

Darbų pobūdis įvairus, pagrinde Žvejyba, Statyba, Laivų statyba, įvairųs automobilių, laivų, namų dažymo darbai, gali tekti padirbėti ir žuvies, krabų, mėsos, pieno fabrikuose. Darbui, vietai nepatikus, galimas darbo vietos keitimas.

Darbo laikas minimum mėnesis laiko pasirašius laikino įdarbinimo sutartį. Išdirbus ilgiau nei 3-6 mėnesius galimas pilnas įdarbinimas priėmus bendrą susitarimą.

Atrankos paprastos vykdomos nuotoliniu būdų, tai Email, Skype, telefono ar kitų programų pagalba

Galimi mokymai, deja šiuo metu yra vykdomi mokymai nuotoliniu būdu, kai kam tai pliusas, kai kam tai minusas, baigus mokymus išduodamas diplomas, šiuo atveju diplomas gali būti išduotas tik atlikus tam tikrą laiko praktiką, kuri bus užskaityta darbo metu įmonėje. Neesant karantinui, praktiniai mokymai atliekami Vilniuje/Kaune/Klaipėdoje/Šiauliuose.

Taip pat su šiuo projektu yra dirbantys žmogiškūjų išteklių specialistės, kurios jums padės iškilus visokiomis buitinėms ar darbo problemoms, tai yra visiškai nemokama.

CV prašau siųsti musu elektroniu paštu [email protected]

Iškilus klausimams, susidomėjusiems ar jau apsisprendusiems prašau susisiekti su mumis žemiau paminetais kontaktais.

Norge Projects
Giedrius +370 6 478 4295
[email protected]

Lauksime jūsų paraiškų.

AČIŪ

Kaina: 2500,00 €
Peržiūrėta: 5495 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 2500,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus