ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Draugiškų gyvūnų viešbutis „Pet House“

Kaunas | 2019 11 05 | Pažymėti skelbimą
25,00 € Draugiškų gyvūnų viešbutis „Pet House“-0
Peržiūrėti visas 4 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/4)

Modernus draugiškų gyvūnų viešbutis „Pet House“ siūlo kokybišką ir pilnavertį šunų ir katinų apgyvendinimą erdviuose bei šiltuose keturkojų apartamentuose.
Jūsų šunys jaukiai ilsėsis aksomo pataluose, klausysis atpalaiduojančios muzikos, mėgausis aromaterapijos procedūromis, o savo energiją galės išlieti lakstydami kieme ar žaisdami erdviuose lauko voljeruose.
Šiltuoju metų laiku „Pet House“ svečių laukia vandens pramogų malonumai.

GROŽIO PROCEDŪROS
Kvalifikuota specialistė suteiks šias paslaugas: maudymas, džiovinimas, sąvėlų šukavimas, kirpimas, trimingavimas, ausų valymas ir jose esančių plaukų pešiojimas, nagų kirpimas, papuošimas kaspinėliais, gumytėmis.
GYVŪNŲ TAKSI
Jei norite atsikvėpti ir sutaupyti savo brangų laiką, mes galime Jūsų augintinį nuvežti į Jūsų pasirinktą vietą, kirpyklą, veterinarijos kliniką, pas draugus, parodą ar net prie jūros. Transportavimo paslauga teikiama tarpe 8.00 – 18.00 val., dėl kito laiko galima tartis.Kaune 1€/km, užmiestyje 1.5€/km (ne mažiau kaip 10€)
PRIEŽIŪRA NAMUOSE
Mielai rūpinsimės katėmis ir šunimis Jūsų namuose, jei augintiniai patiria stresą dėl vietos pasikeitimo. Taip pat rūpestingai prižiūrėsime kitus smulkius naminius gyvūnus (triušiukai, žiurkėnai, jūrų kiaulytės, šeškai, šinšilos, įvairūs paukščiai). Atvykę skirsime laiko ne tik gyvūnų šėrimui, girdymui, narvelių bei dėžučių valymui, vedžiojimui lauke, bet ir parodysime deramą dėmesį žaisdami, kalbindami, paglostydami. 1 apsilankymas Jūsų namuose 30 min. – 15 eurų, jei pageidaujate, kad su gyvūnų pabūti ilgiau, jį užimti dar 30 min. – 7 eurai.
GYVŪNŲ DARŽELIS
Neturite kur palikti savo mylimo šuniuko dienos metu? Esame pasirengę Jums padėti. Rūpinsimės augintinio užimtumu, vedžiojimu bei pasilakstymais be pavadėlio lauke ir kokybišku pietų poilsiu kambarėlyje. Atvykimas nuo 8 val, išvykimas iki 18 val.
KARALIŠKAS SPA TAI LAIKAS JŪSŲ AUGINTINIUI
Hidromasažas ir ozono terapija
Trumpai:
Vandens vonių procedūra atliekama siekiant pagerinti odos ir kailio būklę. Kailiukas tampa minkštas, purus, mažiau veliasi, skatina greitesnį plauko augimą bei atsinaujinimą;
Sumažinami infekcijų, alergijų ir dermatito simptomai;
Ozono terapija gerina kraujotaką, mažina stresą. Atpalaiduojami sąnariai ir raumenys. Po maudynių šunelis jaučiasi gyvybingesnis ir pailsėjęs.
Viso seanso metu nenaudojamos jokios kvapiosios cheminės medžiagos ar šampūnai.
Esant pageidavimui, lašinamas natūralus eterinis aliejus.



www.pethouse.lt

Kaina: 25,00 €
Peržiūrėta: 5576 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 25,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus