ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Eco Fresh lux -01,07 minirekuperatoriai

Alytus | 2019 04 11 | Pažymėti skelbimą
210,00 €
Prekės būklė:
nauja
Kitos ypatybės:
su dokumentais, su įpakavimu, išrašome sąskaitą-faktūrą, pristatome

Mini rekuperatorius „Eco-Fresh“ yra skirtas patalpų ventiliaci- jai, užtikrina kokybišką oro cirkuliaciją ir palaiko tinkamą patalpų mikroklimato parametrų lygį. „Eco-Fresh“ sistema leidžia pilnai kompensuoti trūkumus, susijusius su daugiabučių namų ventiliacija, kuri neatlieka savo funkcijų dėl sumontuotų


ĮRENGIMAS:



plastikinių langų ir užsikimšusių ventiliacijos kanalų.

Mini rekuperatoriai „Eco-Fresh“ yra puiki alternatyva centrali- zuotoms vėdinimo sistemoms privačiuose namuose ir kotedžuose, nes jie gali užtikrinti tą patį oro cirkuliacijos ir šilumos išsaugojimo lygį. Nereikia įrengti vamzdynų visame pastate, išsaugojamas naudingas plotas, žymiai sumažinamos energijos sąnaudos ir priežiūros išlaidos. Esant lygioms techninėms savybėms, mini rekuperatoriaus „Eco-Fresh“ kom- plektas kainuoja kelis kartus mažiau nei centralizuotos sistemos įrengimas.

Šie vėdinimo įrenginiai gali būti naudojami įvairaus ploto ir paskirties patalpose: butuose, biuruose, gamyklose, kabinetuo- se, klasėse, vaikų ir medicinos įstaigose, parduotuvėse, kavinė- se ir restoranuose – siekiant pagerinti oro kokybę ir palaikyti drėgmės lygį patalpose ne daugiau nei 60%, su minimaliomis eksploatacijos išlaidomis ir investicijomis.
Įmontuotas anglies monoksido (CO) jutiklis ypač aktualus namuose, kuriuose naudojamos kietojo kuro (mediena, anglis ir kt.) šildymo sistemos.

Išsamesnė informacija siunčiame el.paštu

Kaina: 210,00 €
Peržiūrėta: 330 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 210,00 €
Laimonas Laimonas
Nuo 2019 04 11
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus