ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Erdvus butas Vilniaus centre

Vilnius | 2018 10 29 | Pažymėti skelbimą
1300,00 € Erdvus butas Vilniaus centre-0
Peržiūrėti visas 7 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/7)
Pastato aukštų skaičius:
5
Statybos metai:
1940
Kelintame aukšte:
5
Būklė:
renovuotas
Bendras plotas, m²:
84
Kitos patalpos:
tamsusis kambarys, drabužinė, holas, mansarda, palėpė, sieninė spinta
Šildymas:
dujomis, su individualia apskaita
Kitos ypatybės:
atskiras įėjimas, aukštos lubos, plastikiniai langai, rakinama laiptinė, svetainė su virtuve, internetas, kabelinė TV, palydovinė TV, tvarkingas, tvarkinga aplinka, uždaras kiemas, vieta automobiliui
Kambarių skaičius:
3
Pastato tipas:
mūrinis
Miestas / Rajonas:
Vilnius
Mikrorajonas / Gyvenvietė:
Senamiestis
Gatvė:
A. Vienuolio g.

Nuomojamas prabangus butas, įsikūręs pačiame Vilniaus miesto centre. Butas išskirtinis ne tik kokybišku įrengimu, bet ir Vilniaus panoramos vaizdais.
VIETA: Butas yra priešais Operos ir baleto teatrą su dideliu uždaru kiemu. Iš vienos pusės pro buto langus atsiveria vaizdai į Gedimino pilį ir Operos baleto teatrą, o pro miegamojo ir sveitainės langus matosi Šv. Jokūbo bažnyčia ir vidinis kiemas. Vos už 100 m Gedimino pr., 50m iki IMPULS sporto klubo, Mažasis teatras, daugybė centro parduotuvių, prekybos centras Gedimino 9 ir CUP, už kampo viešojo transporto stotelės į bet kurį miesto tašką, iki Sareikiškių parko pėstute apie 15min. Kitoje upės pusėje prie Baltojo tilto ypač daug visai šeimai ir jaunimui skirtų pramogų.
PARKINGAS: Automobilį galima statyti vidiniame kieme kuris yra rakinamas, taip pat Yra galimybė užsakyti leidimą parkavimui visoje A.Vienuolio ir Jakšto gatvėse.
BUTAS: Butas yra 74kv.m. ploto, aukštos lubos iki 4,2 m, tad yra labai šviesus ir erdvus. Visi baldai gaminti pagal specialų užsakymą. Bute yra mediniai langai su valdymu. Virtuve kartu su svetaine, du miegamieji kambariai, vonia, antresolė (galima naudoti kaip rūbinę daiktams susidėti). Atskira Drabužinė. Svetaineje miegama sofa-lova.
KOMUNALINIAI: Bute yra naujos kartos dujinis katilas su Bosh nuotoliniu viso buto šilumos valdymu (galimybė išvykus reguliuoti šildymą iš bet kurio pasaulio kampelio), karštas vanduo šildomas nuo DUJINIO katilo, visame bute yra išvedžiotas autonominis grindinis šildymas, kurį galima pasijungti pagal poreikį, tad išlaidos už šildymą labai mažos, taip pat yra įrengtos saulės baterijos kurios minimalizuoja išlaidas už elektros energiją. Yra kondicionierius, rekuperatorius. Šildymas įjungiamas/išjungiamas kai tik gyventojui reikia (nepririštas prie jokios centralizuotos sistemos). Aukštos klasės įrengimas leidžia palaikyti šilumą žiemos metu ir vėsą per vasarą.
TECHNIKA: Bute yra visa AEG buitine technika, orkaitė su galimybe gaminti tik garais, indaplovė, skalbimo mašina, skalbinių džiovykla, kondicionieriai, kamera prie lauko durų su galimybe stebėti lauko duris iš telefono, seifas, signalizacija. Įrengta smart home valdymo sistema.Skambinkite ar rašykite dėl detalesnės informacijos, mielai atsakysiu į visus klausimus ir pasirūpinsiu jūsų komfortišku įsikūrimu naujuose namuose.
******* FOR RENT 2 bedroom spacious apartment with fireplace in the very Center of Vilnius with spectacular views to the city and Castle.The location is very convenient due to Central location but also it is close to park, kids playground and just across the river the biggest open entertainment field at the White Bridge (Baltasis Tiltas). The apartment is situated in such way that living in the heart of Vilnius city life you will enjoy peace at home - no noise only spectacular views!The building is secured with safe courtyard and locked private entrance with surveillance cameras and private parking places in it.The Apartment is modernly equipped with smart home system, gas heating through the floors and sun panels for electricity so you will save a lot on the utilities.There is an open plan kitchen with living room (there is fireplace for the warm cozy winter evenings), 2 spacious bedrooms, 2 bathrooms
there is extra space for storage on 2nd floor.Apartment is fully furnished and equipped.Every Apartment is provided with Satellite TV, fiber internet, telephone line, alarm.The maintaining company will take care of your and your families safety and all needs (many extra services including anti allergic care, dry cleaning, daily-weekly cleaning, absence maintenance, etc.).Trust your worries to us and we will give you a cozy new home with a friendly neighbors and professional maintenance team!Please call or text any time for further information.
********** В сердце старого города сдается в аренду уютные pоскошнye апартаменты с камином, для получения дополнительной информации звоните или пишыте в любое время.

Kaina: 1300,00 €
Peržiūrėta: 228 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 1300,00 €
rasa rasa
Nuo 2018 10 29
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus