ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

ERDVUS, PILNAI ĮRENGTAS 2 KAMBARIŲ BUTAS DAINAVOS RAJONE

Kaunas | 2019 08 25 | Pažymėti skelbimą
400,00 € ERDVUS, PILNAI ĮRENGTAS 2 KAMBARIŲ BUTAS DAINAVOS RAJONE-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Pastato aukštų skaičius:
5
Statybos metai:
1982
Kelintame aukšte:
2
Būklė:
suremontuotas
Bendras plotas, m²:
52
Kitos patalpos:
2 balkonai, drabužinė, holas, rūsys, sieninė spinta
Šildymas:
centrinis
Kitos ypatybės:
apsauga, aukštos lubos, plastikiniai langai, su baldais, rakinama laiptinė, internetas, kabelinė TV, palydovinė TV, tvarkingas, tvarkinga aplinka, uždaras kiemas, vieta automobiliui
Kambarių skaičius:
2
Pastato tipas:
blokinis
Miestas / Rajonas:
Kaunas
Mikrorajonas / Gyvenvietė:
Dainava
Gatvė:
V. Krėvės pr.

Kaune, Dainavos mikrorajone, V. Krėvės pr. nuomojamas pilnai įrengtas su visais baldais erdvus 2 kambarių butas. Bendras buto plotas: 52 kv. m. Butas yra blokinio 5 aukštų namo 2 aukšte.
Butas suremontuotas, jaukus ir labai šiltas. Apšildomas centriniu šildymu, tačiau mokesčiai labai nedideli. Bute sudėti plastikiniai langai, grindys – laminatas, durys – šarvo. Bute yra du erdvūs, nepereinami į skirtingas puses (13 ir 15 kv. m.) kambariai, taip pat du balkonai, didelis koridorius, o namo rūsyje – sandėliukas. WC ir vonios kambarys įrengti vienoje patalpoje, puiki dušo kabina, nauja skalbimo mašina. Atvestos visos ryšių komunikacijos: internetas, kabelinė televizija. Butas nuomojamas su visais baldais ir buitine technika.
Namas itin strategiškai geroje vietoje: PC “MAXIMA”, „IKI“, Kauno kolegija, mokyklos, darželiai, Dainavos parkas ir viešojo transporto stotelė, iš kurios puikus susisiekimas su kitais miesto rajonais. Butas toliau nuo gatvės ramiam poilsiui. Erdviame kieme visada yra vietos parkavimui. Nuoma tik ilgalaikė. Pageidautina šeima be vaikų ir augintinių. Pardavimo tarpininkams - nesikreipti!

Kaina: 400,00 €
Peržiūrėta: 718 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 400,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

SKRYDIS ORO BALIONU DVIEMS ASMENIMS TIK UZ 190 EUR, Vilnius-0

Pasmenims skrydis oro balionu. Skrydis oro balionu – viena geidžiamiausių viso pasaulio akimirkų kolekcionierių pramogų. Hot Air Lines komanda užtikrina ne tik nuotraukų albumo vertus vaizdus, nepamir...

150,00 € Kaunas Įkelta: 2019 04 12
Filtruoti Nuimti filtrus