ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

eskau panos

Vilnius | 2019 03 04 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta eskau panos-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Amžius:
30
Pažinties tikslas:
trumpalaikiai pasimatymai

Nuo pirmo sakinio pasakau, jog esu vedes. Bet dar nepradek manes teisti nepazinus. Man 30m esu is Vilniaus ir taip pasikartosiu, kad esu vedes. Kaip galima suprasti neesu laimingas savo padetimi todel, atsiduriau CIA. Suprasti sunku, bet seimoje senai nebeliko laimes siltu jausmu, aistros, domejimosi vienas kitu ir kitu gyvenima uzvedanciu dalyku. O viska keisti is pagrindu, deja kol kas nera galimybiu, laiko dabartinis gyvenimas ir kiti siuolaikiski isipareigojimai. Todel noreciau susirasti drauge kuriai toks gyvenimas yra pazystamas, kuri supranta kaip yra viskas sudetinga ir pas kuria yra panasi situacija. Kuri noretu dalintis dienos ispudziais, juoktis, kalbetis, pasitiketi vienas kitu, slaptai susitikineti ir kalbu tikrai ne vien apie sex! (na aisku kuris vyras apie tai negalvoja) :D
Noreciau susirasti drauge su kuria vienas kitam prikeltume tuos mirusius "drugelius pilve". Amzius mano manymu nera labai svarbus, juk kur kas svarbiau vienas kita suprasti.

O gal mano norai yra nerealus? Ir nera tokiu? Nepabandes juk nesuzinosiu )

Esu linksmas, patikimas, iskalbus bei supratingas. Moku isklausyti ir issisakyti. Esu pats paciausias, bet gaila vis dar vedes :D Noresi pazinsi ir isitikinsi. As ieskau vienos ir vieninteles drauges, nenoriu "begioti" per kelias, todel pamates, kad suradau butent TAVE, ta vienintele, skelbima iskart istrinsiu ir tesim pazinti toliau.

P.S. Nors esu dosnus ir stebinti megstu, bet mielos merginos ir moterys kurios save pardavinejate. Ieskau tikrai ne Jusu, as ne "lietuvos bankas" todel nei paskolu nei subsidiju neteikiu. Prasau negaiskite savo "brangaus" laiko.

Pradekim susipazinti

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 317 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
ARTURAS ARTURAS
Nuo 2019 03 04
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus