ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Esu jaunas, sportiškas! Ieškau merginos maloniems susitikimams (Klaipėda)

Klaipėda | 2021 02 05 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta
Amžius:
24
Pažinties tikslas:
trumpalaikiai pasimatymai

Esu jaunas ,sportiškas ir gan išvaizdus vaikinas iš Klaipėdos, na bent jau daugelis sako ,kad esu išvaizdus ? Kadangi vis dar tas karantinas, tai norisi kaip nors smagiau praleisti šį laiką ? Kadangi neseniai išsiskyriau su mergina ,tai norisi viską greičiau užmiršti ir tiesiog pasimėgauti ,atsipalaiduoti su mergina.. Filmai, vynas ir vienos nakties nuotykiai.Būtų gera tokia merginą šiuo metu sutikti, kuri ieško to paties.Šiap esu labai retas lankytojas čia, bet kadangi esu jau metus be sexo, tai manau pats laikas.Su mergina paskutinius metus draugavau per atstumą, tai tuos paskutinius metus buvau ištikimas, laukiau ,tykėjausi kad viskas bus gerai, bet gavosi kaip gavosi.Ji iš Rusijos, aš iš lietuvos.Ta proga ,kad jau esu laisvas, tai ir nusprendžiau paieškoti čia merginos ✅ Kad ir ilgai buvau be lovos reikalų, bet viską puikiai prisimenu ? Ir mano Ex sakydavo, kad lovoje esu tikrai geras! Nesu savanaudis, noriu kad tiek man, tiek merginai lovoje būtų malonu.Didelė problema ,kad daugelis vyrų nesupranta moterų lovoje, o po to visos ir galvoja, kad vyrui tik kuo greičiau baigti.. ? Nesu iš tokio tipo vyrų.Suprantu merginas/moteris lovoje, žinau ko joms reikia.Darbo lovoje nevengiu.Esu aktyvus ,galiu jei labai ir reikia pats viską padaryti lovoje ?? Tikrai nevengiu padirbėti ir liežuviu ? Man net savotiškai tai net patinka.Iš savo pusės iš merginos tikrai neprašau ,kad ką nors su burna darytu, bet taip ar taip būtų visai malonu ??
Esu aktyvus, mėgstu naujas pozas išbandyti, bet kaip ir sakiau, esu pasiruošęs prisiderinti prie merginos ✅

Apie mane.
Gyvenu Klaipėdoje
Man 24m
Ūgis 185cm
Esu tamsiai rudų plaukų
Nemažai sportuoju, bėgioju ir gyvenų aktyvų gyvenimą.Nerūkau, geriu tik kai yra proga.Kaip ir sakiau mėgstu bandyti naujus dalykus, bet tikrai prisitaikyčiau prie merginos, prie jos norų.Esu sportiško sudėjimo.Jei labai įdomu kas mano kelnėse, tai galit susisiekti su manim - [email protected] viską ir tikrai galite visko klausti.O del to kas yra kelnėse, tai tikrai nemažas ???

Kokios merginos/moters ieškau?
Paprastos, linksmos, mokančios atsipalaiduoti ir nekompleksuojančios del savo kūno.. Visi mes nesam tobuli ?
Geriausia būtų surasti merginą iki 37 metų amžiaus, bet jei ir esi vyresnė drąsiai parašyk, sutarsime :) Labai lauksiu ,esu atvyras pasiūlymams.

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 435 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus