ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Gėlių pristatymas į namus Klaipėdoje

Klaipėda | 2019 02 10 | Pažymėti skelbimą
20,00 € Gėlių pristatymas į namus Klaipėdoje-0
Peržiūrėti visas 4 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/4)
Ypatybės:
yra kokybės sertifikatai, su įpakavimu, išrašome sąskaitą-faktūrą, pristatome, priimame išankstinius užsakymus, konsultuojame

Siūlome platų pasirinkimą įvairioms progoms. Mūsų internetinės parduotuvės asortimentas : rožės, gėlių dėžutės, puokštės, saldžios dovanos, orginalios dovanos. Kad ir ką išsirinktumėte tai pristatysime nurodytu adresu Jūsų pasirinktu laiku nemokamai. Nemokamas gėlių pristatymas Klaipėdoje galioja visiems, jeigu reikia galime pristatyti ir tą pačią darbo dieną, jeigu užsakymą pateiktumėte anksčiau kaip 3 valandos iki darbo laiko pabaigos. Pateikus užsakymą dieną taip pat galimas pristatymas per 3 darbo valandas. Vis dėl to jeigu planuojate sveikinti per šventes tokias kaip mamos diena, Valentino diena ar pan. rekomenduojame užsakymą pateikti iš anksto, kad užsirezervuotumėte norimą laiką. Kadangi per šventes galime tiesiog neturėti laisvų vienų, ir negalėtume priimti Jūsų užsakymo. Įprastomis dienomis kaip ir minėjome galime pristatyti per 3 darbo valandas.
Garantuojame jog gėles pristatysime šviežias, ir Jūsų artimas žmogus jomis džiaugtis galės tikrai dar ne vieną dieną. Siūlome prie gėlių pridėti ir saldžią dovanėlę. Dažnai saldžioms dovanoms darome įvairias nuolaidas.
Šiame puslapyje matote ir galimybę pasirinkti dovaną / gėles pagal progą. Ši funkcija padės Jums greičiau išsirinkti tinkamas gėles dovanai norimai progai. Siūlome sutaupyti savo laiką ir išbandyti šią funkciją.

Interneto svetainė užsakymams pateikti : www.FloristikosNamai.lt

Kaina: 20,00 €
Peržiūrėta: 1121 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 20,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

Gėlės į namus-0

Gėlės į namus Klaipėdoje. Pateikti užsakymą gėlių pristatymui į namus galite šiuo adresu : https://www.floristikosnamai.lt Gėlės pristatomos šviežios ir nurodytu laiku. greičiausias galimas prista...

20,00 € Klaipėda Įkelta: 2019 08 26
Filtruoti Nuimti filtrus