ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Greitas ir Patikimas Transportavimas – Pilni ir Daliniai Užsakymai

Vilnius | 2023 09 26 | Pažymėti skelbimą
10,00 € Greitas ir Patikimas Transportavimas – Pilni ir Daliniai Užsakymai-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Paslaugų pobūdis:
Keleivių gabenimas, Krovinių gabenimas, Kitos paslaugos

Atliekame dalinius ir pilnus pervežimus tiek Lietuvoje, Baltijos šalyse, tiek ir Lenkijoje, Čekijoje, Slovakijoje, Austrijoje ir Vengrijoje.
Transportuojame ir pervežame baldus, siuntas, paletinius krovinius, dviračius, vaistus ir kt.
Pristatymo terminai gali būti nuo vienos paros skubūs iki 5d.d. įprasti pristatymai.

Teikiame įvairius transportavimo sprendimus, galime pervežti viską nuo mažų krovinių iki didelių krovinių. Mūsų profesionalūs vairuotojai ir patikimas transportas užtikrins, kad jūsų kroviniai pasieks paskirties vietą saugiai ir laiku.
Jei turite didelį kiekį krovinių arba norite užsisakyti visą transporto priemonę, mes turime tinkamą sprendimą jums. Mes užtikrinsime greitą pristatymą ir jūsų krovinių saugumą visos kelionės metu.
Jei turite mažesnį kiekį krovinių, galime pasiūlyti dalinius užsakymus. Daliniai užsakymai yra ekonominė alternatyva, leidžianti dalinti transporto priemonę su kitais klientais, taip sutaupant išlaidas.
Mūsų prioritetas yra jūsų krovinių greitas pristatymas. Mes stengiamės užtikrinti, kad jūsų kroviniai būtų pristatyti laiku, todėl galite pasitikėti mumis net skubiais atvejais.
Mes vertiname jūsų krovinius kaip savo pačių. Mūsų patyrę vairuotojai rūpinasi krovinio saugumu, o mūsų transporto įranga yra reguliariai prižiūrima, užtikrinant aukštą patikimumą.
Mūsų transportavimo paslaugos yra prieinamos kiekvienam klientui. Mes siūlome konkurencingas kainas, kurios atitinka jūsų poreikius ir biudžetą.

Susisiekite su mumis šiandien, kad sužinotumėte daugiau apie mūsų transportavimo paslaugas. Mes esame čia, kad padėtume jums gauti jūsų krovinius ten, kur jie turi būti!

Kaina: 10,00 €
Peržiūrėta: 509 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 10,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus