ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Icon Jūrine Ic-m501euro Radio stotele

Marijampolė | 2017 07 03 | Pažymėti skelbimą
120,00 € Icon Jūrine Ic-m501euro Radio stotele-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Gamintojas, modelis:
Icon Jūrine Ic-m501euro Radio stotele
Ką parduoda:
Radijo stotelę
Naudotas/naujas/defektai:
naudotas

IC-M501Euro remiasi populiaraus IC-M59Euro. Eteriniai įranga, pvz visa kanalo prieigos (įskaitant privačių kanalų), dviejų ir trijų laikrodis, greitas nuskaitymo ir programuojamas "Skambinti" kanalas yra viskas įskaičiuota, kartu su DSC suderinamumą.

Su ja susijusi DS-100 yra nepriklausoma "D klasė DSC reguliatorius su integruotu Ch70 budėjimo reikalavimai imtuvo. 160 simbolių ekranas ir dideli, aiškiai paženklinti kontrolė paskolinti save paprasta, intuityvus valdymas, dažnai trūksta kitų produktų. Nors DS-100 buvo sukurta siekiant papildyti IC-M501Euro, ji taip pat gali būti naudojamas kartu su kitais DSC suderinama VHF radijo ryšio s naudojant teisingą ryšio protokolą.

ICOM visiškai naujo, kad jūrininkams poreikius visose jūrų rinkoje sektoriuose, o vėliau abiejų modelių dizainas radikaliai skiriasi nuo dabartinių ICOM produktai. Akivaizdžiausias dalis šio pokyčio yra atsitraukimas iš horizontalios orientacijos link vertikalios orientacijos. Tai sukūrė produktus, kurie yra tokio dydžio, kad atitiktų tradicinės jūrų prietaisus (4 "x 6") ir kosmetiškai mišinys su laivai Valdymo skydas.

Abu produktai yra taip pat labai sekli, gerinant montavimo galimybes, kur gylis yra dažnai svarbiausias veiksnys. Be to, kai įleistiniai, abu modeliai yra atsparus vandeniui iki IPX7, teikiant patikimus GMDSS suderinamos komunikacijų labiausiai nykus aplinkose, pavyzdžiui, skristi tiltai ir RIB-aisiais.

Priimdama šį naują dizainą, ICOM inžinieriai galėjo padidinti priekinio skydelio erdvę ir tai buvo naudojamas labai veiksmingai. Abu produktai funkcija Itin didelis LCD ekranas. IC-M501Euro ekranas taip pat apima 12 simbolių kanalų komentarą, o DS-100 turi 160 simbolių "Adatiniai" ekranas, atitinkančią naujausias TJO rekomendacijų! Visi valdikliai yra dydžio lakoniškai operaciją, net mūvint pirštines. Mygtukų skaičius buvo minimalus, su ribota naudojimas "Multi-Function" kontroliuoja išlaikyti paprastumą. Įtraukiant didelį, priekyje montuojamas garsiakalbis, IC-M501Euro pat galime pristatyti iki 4 vatų aiškiai audio, idealiai tinka naudoti triukšmingoje aplinkoje

Kaina: 120,00 €
Peržiūrėta: 74 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 120,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus