ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

In top plaukų rinkinys. www.tiandegrozis.lt

Kėdainių r. | 2019 03 27 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta In top plaukų rinkinys. www.tiandegrozis.lt-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Prekės būklė:
naudota

www.tiandegrozis.lt
Gilaus valymo šampūnas „In Top“ 200 ml.Tai ne tik vienas madingiausių gaminių, bet ir veiksminga plaukų ir galvos odos priežiūra. Naudodama šį produktą Jūs pajusite, kaip plaukai tampi sveiki, gražūs, paklusnūs.
TianDe šampūnas su medžio anglimi - gilus galvos odos ir plaukų valymas. Po gilaus valymo plaukai geriau įsisavins maistines medžiagas esančias plaukų priežiūros priemonėse. Rezultatas: balzamai ir kaukės, kuriuos naudosite po šampūno, veiks žymiai efektyviau.

Šampūne esanti akmens anglis yra puikus absorbentas, kuris padeda aktyviai kovoti su stipriai besiriebaluojančiais plaukais. Todėl, rečiau bus galima plauti plaukus. Tai svarbu suprasti, kad šį šampūną užteks naudoti 1-2 kartus per savaitę ir Jūsų plaukai bus švarūs.

Šampūnas „In Top“ yra juodos spalvos, bet blondinėms nereikia bijoti, jis visiškai nuplaunamas ir nekeičia plaukų spalvos.

Naudojimas: šampūną naudokite ant drėgnų plaukų, masažuokite, tada nuplaukite tekančiu vandeniu. Rekomenduojama naudoti 1-2 kartus per savaitę.

Kodas 25506

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 523 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Karolina Karolina
Nuo 2019 03 27
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

Drėkinantis makiažo pagrindas 40 ml. www.tiandegrozis.lt-0

"Photoshop" odai! Manote, kad nepriekaištingai lygi oda tik žurnalų puslapiuose ir yra "Photoshop" rezultatas? Ne, tikrai ne! "Ocean Riches" drėkinantis makiažo pagrindas nepriekaištinga priemonė,...

20,48 € Kauno r. Įkelta: 2019 05 21
Tiande www.tiandegrozis.lt -0

Visas asortimentas jums. Jūsų grožui ir sveikata. Arbatos, kremai, įklotai, papildai, šampūnai, geliai, kaukės ir visa tai rasite www.tiandegrozis.lt

Nenurodyta Kėdainių r. Įkelta: 2019 04 08
Tiande www.tiandegrozis.lt-0

Didelis pasirinkimas kosmetikos TianDe. Kosmetika ir priežiūra kūnui, veidui, kojoms, rankoms, odai. Junkis ir apsipirk mūsų el partuovuvėje www.tiandegrozis.lt

Nenurodyta Kėdainių r. Įkelta: 2019 03 27
Filtruoti Nuimti filtrus