ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Ingridatours.lt - pažintinės, edukacinės, degustacinės, verslo kelionės po Lietuvą, Latviją

Klaipėda | 2021 07 12 | Pažymėti skelbimą
30,00 € Ingridatours.lt - pažintinės, edukacinės, degustacinės, verslo kelionės po Lietuvą, Latviją-0
Peržiūrėti visas 2 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/2)
Prekės būklė:
nauja
Nurodykite kategoriją:
Kelionės

Kelionės autobusu po Lietuvą, Latviją kolektyvams, gimtadienio kelionės, kelionės pavieniams keliautojams.
Kelionių agentūros Ingrida Tours organizuojamų kelionių tipai po Lietuvą ir Latviją: verslo kelionės, kelionės autobusu, savaitgalio kelionės, pažintinės kelionės, vienos dienos kelionės, degustacinės kelionės, pažinčių kelionės, kelionės kolektyvams.

Kaip gerai pažįstate savo gimtinę? Ar jau lankėte “Marso kanjonus”? Žemaitijos piliakalnius? Verkių rūmus? O gal norite leistis į naktinį žygį? Gal būtų įdomu paieškoti paslėpto lobio? Stebėti naktinį dangų Molėtų abservatorijoje? Gal trokštate pasigrožėti levandų ūkiu ar atrasti naujus, dar neragautus skonius, degustacinių kelionių metu? Gal ieškote būdų, kaip turiningai praleisti laisvalaikį ar dieną kolegų kompanijoje? – tai tik lašas jūroje, kiek skirtingų nuotykių ir potyrių esame paruošę kelionių mėgėjams. Leiskitės į vienos dienos, savaitgalio, kolektyvinę, pažintinę, degustacinę, edukacinę ar pažinčių kelionę, kurioje ne tik pamatysite įvairius Lietuvos, Latvijos kampelius, bet ir susipažinsite su naujais žmonėmis, ragausite gardų maistą, sužinosite daug naujo ir patirsite pačias maloniausias akimirkas.
Nesvarbu, koks jūsų tikslas – pažintinė kelionė autobusu, trumpa savaitgalio kelionė, verslo kelionė su kolegomis, degustacinė, edukacinė ar pramoginė – galime įgyvendinti visus Jūsų troškimus.
Patikėkite savo atostogas į mūsų rankas – ir Jums beliks mėgautis gardžiais kelionių potyriais.
Keliaukime ir pažinkime drauge.
Kviečiame užsukti į www.ingridatours.lt , parašyti laišką [email protected] arba [email protected] ir suplanuokime įspūdingą kelionę.

Kaina: 30,00 €
Peržiūrėta: 216 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 30,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus