ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Investicinis uždarbis internetu

Klaipėda | 2021 10 09 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Investicinis uždarbis internetu-0
Peržiūrėti visas 3 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/3)
Atlyginimas:
-
Užimtumas:
-
Reikalavimai:
-
Privalumai:
-

Sveiki, manau, kad jau pusė Lietuvos žino šį projektą, bet pagalvojau, kad reik pasidalinti informacija, ir pasiūlyti tiems, kurie supranta rizikas, ir nori pabandyt ?
Mano senus ir naujus rezultatus matote nuotraukose. Su projektu esu jau nuo 2020m Birželio mėnesio, projektas buvo lūžęs kelis kartus, bet viskas atsigavo ir juda toliau be jokių problemų. Nors nenorėjau pradėt su šiuo projektu, nes nelabai patiko, bet pradėjau ir nesigailiu, nes užsidirbau, padėjau kitiems užsidirbti ir dar užsidirbsim tikrai.. Niekada neklauskite ką kiti sako, nes kartais galite prarast geras galimybes dėl kažkieno nuomonės ?
Sako, kad projektas generuoja pelną iš pardavimų, asmeniškai galvoju, kad pelną generuoja iš crypto trade, nes abu lūžimai buvo po crypto kritimo, tai ne šiaip sau lūžo viskas ? Čia mano nuomonė, o kaip yra iš tikrųjų tik jie patys žino ?

Taigi jeigu norit gauti 35-60proc grąžą per 2-3 mėn - junkitės. Pradžioje gausite 50usd bonusą pabandymui, toliau norint investuoti reikės investuoti tik su kripto valiuta (BTC).
1. Registracija čia: https://ai.marketing/en/campaign/siksbgarzf
registruokitės BŪTINAI paspaudę ant "smegenėlių".
2. Užpildykite visus duomenis ir bus viskas. Per 1-2d robotas paims jūsų bonusą arba depozitą dirbti ir generuoti pelną.
3. Galite dirbti su komandą ir gauti nuo jų proc dalį bei bonusus už apyvartas! Bonusai nuo 100 usd iki 50k ir daugiau ? Atlikę registraciją per ai.marketing galite su tais pačiais duomenimis prisijungti čia: https://inb.network - matysite visus bonusus ir apyvartas.
4. Viskas lengva ir paprasta, įsivertinam rizikas ir judam AČIŪ!
Sėkmės ❤️
https://t.me/PapildomasUzdarbisInternetu

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 2500 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus