ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Išnuomojama sodyba

Molėtų r. | 2018 08 02 | Pažymėti skelbimą
5,00 € Išnuomojama sodyba-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Statybos metai:
2010
Būklė:
suremontuotas
Bendras plotas, m²:
600
Kambarių skaičius:
12
Kitos patalpos:
tamsusis kambarys, drabužinė, holas, mansarda, palėpė, pirtis, rūsys, sandėliukas, terasa, garažas
Šildymas:
vietinis, elektra, kietu kuru, šildomos grindys
Komunikacijos, kanalizacija, vanduo:
elektra, vandentiekis, viet. kanalizacija, gręžinys
Žemės sklypas:
100
Ką nuomoja:
Sodybą
Kitos ypatybės:
internetas, gražios apylinkės, greta miško, kraštinis sklypas, tvarkingas namas, tvarkinga aplinka, ūkiniai pastatai, vienkiemis
Pastato tipas:
medinis
Miestas / Rajonas:
Molėtų r. sav.
Mikrorajonas / Gyvenvietė:
Sklėriškė
Gatvė:
-

Darbo dienomis nuo sekmadienio vakaro iki penktadienio 12 val. 1 namo nuomos kaina iki 10 asmenų už visas 5 nakvynes tik 250 eur., t.y. asmeniui už naktį tik 5 eur.
Savaitgaliais ir švenčių dienomis kaina sutartinė.

Taip pat turime laisvą mažąją pirtį su 4 miegamosiomis vietomis ant ežero kranto. Neieškantiems prabangos ir norintiems praleisti laiką naturalioje gamtoje, pasikaitinti pirtyje ir išsimaudyti Stirnių ežere siūlome 1 naktis 70 eur.
Pirties iškūrenimas įskaičiuotas į kainą.

Sodyboje jau veikia nauja pirtis ir kubilas. Priepirtyje gali švęsti iki 25 žmonių. Prie pirties rasite jaukią stiklinę terasą, kurioje nesušalsite net žvarbiais vakarais. Terasoje, po stogu, yra įrengta barbekiu kepimo krosnis.

Sporto aikštyną su terasą; Pirti ir Biliardinę galime nuomoti ir be nakvynės.
Sodyboje yra didelė banketinė salė (apie 140 kv.m.)
Daugiau informacijos mūsų tinklapyje www.stirnamis.lt arba tel. 868606084

Sodyba „Stirnamis“ sudaro du namai, dvi pirtys, sporto aikštynas, biliardo salė bei 4 vandens telkiniai (3 dirbtiniai tvenkiniai ir ežeras bei miškas. Aptverta, didelė teritorija).

Trumpai:
Rastinis namas:
Pirmas - rastinis 240 kv.m dviejų aukštų namas. Jame rasite visko, ko Jums gali reikėti Jūsų viešnagės metu. Norite gaminti maistą Jūsų šventei mūsų sodyboje? Tai ne problema – karališko dydžio modernioje virtuvėje rasite viską, ko jums reiks: puodai, indai, mikrobangų krosnelė, orkaitė, šaldytuvas. Toje pačioje patalpoje šalia didelio lango su vaizdu į mišką ir laukus stovi didelis svečių stalas, kur galėsite susėsti ir mėgautis rytine kava ar valgiu kartu su Jūsų artimaisiais.
Jaukioje ir erdvioje svetainėje galėsite romantiškai atsipalaiduoti židinio šviesoje arba garsiai trypti ir dainuoti pagal Jūsų mėgstamą muziką – muzikos aparatūra mes pasirūpinome už Jus.
Rastiniame name yra dvidešimt miegamų vietų, kurios paskirstytos penkiuose kambariuose, – 3 dvigulės, 8 viengulės lovos ir 3 dvigulės sofos.
Sodybos svečiai taip pat neturėtų užtrukti rytinėje eilėje į dušą. „Stirnamyje“ yra įrengti du dušai bei viena itin erdvi ir moderni vonia.

Didysis namas:
Šalia rastinio namo stovi didysis dviejų aukštų mūsų sodybos namas, kurio viduje įrengta erdvi, šventėms bei mokymams ar seminarams skirta salė. Neseniai atnaujintoje modernaus interjero salėje komfortabiliai gali tilpti apie 100 žmonių. Keturi platūs langai ir vidinis apšvietimas užtikrins puikią nuotraukų kokybę.
Didžiajame name yra dušai, tualetai, dvi modernios virtuvės, kur su visa reikalinga įranga galėsite pasigaminti maistą. Vietos tikrai užteks net ir didžiausiai Jūsų šventei – vestuvėms. Savo svečiams galime pasiūlyti nakvoti šešiuose atskiruose miegamuosiuose kambariuose, kuriuose iš viso gali miegoti iki 25 žmonių. Iš viso abiejuose sodybos pastatuose įrengtos 45 miegamos vietos.
Mes galime:
Jums pasiūlyti aukštos kokybės garso įrangą
33 stalus ir 100 kėdžių salėje išdėstyti pagal Jūsų pageidavimus
padėti užsakyti maistą Jūsų šventei. Turime ir apvalius stalus.
Daugiau informacijos telefonu arba tinklapyje www.stirnamis.lt

Kaina: 5,00 €
Peržiūrėta: 107 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 5,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus