ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Jaukus 3 k. su holu butas Klaipėdoje (nekampinis)

Klaipėda | 2017 06 25 | Pažymėti skelbimą
65500,00 € Jaukus 3 k. su holu butas Klaipėdoje (nekampinis)-0
Peržiūrėti visas 9 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/9)
Statybos metai:
1993
Kelintame aukšte :
9
Būklė:
-
Bendras plotas, m²:
77
Kitos patalpos:
2 balkonai, holas, sandėliukas, sieninė spinta
Šildymas:
centrinis
Kitos ypatybės:
su baldais, rakinama laiptinė, liftas, internetas, kabelinė TV, tvarkingas, tvarkinga aplinka
Kelių aukštų namas:
10
Namo rūšis:
blokinis
Kambarių skaičius:
3
Miestas / Rajonas:
Klaipėda
Mikrorajonas / Gyvenvietė:
Alksnynė
Gatvė:
Smiltelės g.

Parduodamas nepereinamų 3-jų kambarių butas su holu Smiltelės gatvėje, netoliai PC „BIG“. Namas priklauso bendrijai. Butas nekampinis, labai šiltas ir saulėtas. Šiuolaikiniai mediniai langai nukreipti į rytus ir vakarus. Puikūs vaizdai pro langus. Butas su signalizacija.
Grindų danga - plytelės ir naturalus uosio bei ąžuoluo parketas. Kambarių sienos - naturalaus uosio daililentės. Bute yra du dideli balkonai skirtingose namo pusėse, vienas iš kurių apkaltas naturalaus medžio daililentemis. Įmontuoti virtuviniai baldai iš naturalios medienos su indaplove, orkaite, garu surinktuvu. Šarvuotos laukinės durys ir papildomos ąžuolinės laukinės durys, taip pat medinės vidaus durys. Visur nauji radiatoriai.
Yra 2 didelės įmontuotos spintos, viena miegamajame ir kita su veidrodžiu hole. Visi kambariai atskiri. Buto išplanavimas labai patogus, kiekvienas šeimos narys gali turėti po atskirą kambarį. Yra bendro koridoriaus su kaimynais papildomos durys. Kaimynai ramūs.
Geros būklės namas, suremontuota, rakinama, tvarkinga, visada švari ir prižiūrima laiptinė, telefonspynė, naujos pašto dėžutės, 1-am laiptinės aukšte parduotuvė. Name yra liftas, pakeisti laiptinės langai ir durys. Nedideli komunaliniai ir šildymo mokesčiai.
Greta poilsio parkas, 2 vaikų darželiai, 3 mokyklos, prekybos centrai. Gera vieta, puikus susisiekimas viešuoju transportu, šalia autobusų stotelė, dviračių takas. Kieme automobilių stovėjimo aikštelė, kurioje visada rasite vietos pasistatyti automobiliui. Šalia katalikų bažnyčia, stačiatikių cerkvė.
Kaina derinama.
Tinka su banko paskola.

Kaina: 65500,00 €
Peržiūrėta: 42 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 65500,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus