ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Kėdžių kaspinai. Kėdžių užvalkalų nuoma

Šilutė | 2019 10 20 | Pažymėti skelbimą
2,00 € Kėdžių kaspinai. Kėdžių užvalkalų nuoma-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Prekės būklė:
naudota

Kėdžių užvalkalų nuoma. Kaspinų nuoma Šilutėje, Klaipėdoje ir visoje Lietuvoje

8 rūšių kėdžių užvalkalų nuoma įvairaus tipo kėdėms.
Kėdžių paminkštinimai.
57 kėdžių kaspinų spalvų pasirinkimas.
Staltiesių, stalo tekstilės, indų nuoma.
Palapinių ir papildomo inventoriaus nuoma.
Batutų ir žaidimų nuoma.

Kėdžių užvalkalų pasirinkimas šiai dienai yra itin platus. Klausiate, kuo mes išskirtiniai?
Pirmiausia- mes mylime tai, ką darome. Mums tai ne darbas- tai mūsų gyvenimo malonumas ir aistra. Ilgametė patirtis ir šimtaprocentinis patikimumas- tai, manome, taip pat itin svarbu, renkantis paslaugą svarbiai Jūsų šventei.
Jeigu Jums svarbi švara bei kokybė- tikėtina, visa tai rasite pasirinkę mūsų siūlomas paslaugas. Atsakingas skalbimas ir lyginimas garantuoja, jog kiekvienas kėdės užvalkalas ar kita stalo tekstilės dalis bus švari bei išlyginta. Jeigu velkame kėdžių užvalkalus ir rišame kaspinus, niekada nepamirštame, kad kaspinai būtų surišti viename aukštyje. Patarimas- pasirūpinkit, kad tai būtų padaryta, jeigu pasirinksite ne mus.

Beje, apie kaspinus. Kėdžių kaspinams dažniausiai naudojama medžiaga- atlasas. Matyt dėl to, kad ji sąlyginai nebrangi, tačiau ji slidi, surišti kaspinukai nulinksta, pačios medžiagos siūliukai dažnai išsipešioja, todėl, kad kaspinas atrodytų kokybiškas, būtina juos dažnai atnaujinti. Na, nebent tai būtų nesvarbu . . .

Mes taip pat turime keletą spalvų, kurie yra iš atlaso, tačiau savo klientams labiau rekomenduojame rinktis iš aukštos kokybės standaus dirbtinio šilko/taftos kaspinus. Jie standūs ir tvirti, jūsų šventei suteikia kokybės bei prabangos jausmą. Šios medžiagos kaspinus galima rišti bantukais, jie gerokai tvirčiau “stovi nei atlasas ar organzos medžiagos kaspinai.

Pasidomėk, kaip bus rišami kaspinai. Galima rišti standartiniais “bantukais", tačiau galima rinktis ir “rožytes", rišimą per šoną, apjuosiant kėdutę kelis kartus ar daugelį kitų rišimų. Būkit originalūs.

Mėgstantiems organzą, t.y. permatomus kaspinus, galime pasiūlyti rinktis iš 6 spalvų. Iš viso pas mus rasite net 57 SKIRTINGAS KĖDŽIŲ KASPINŲ SPALVAS.

Apie kėdes.
Visos kėdės- skirtingos. Jų aukštis skiriasi, plotis taip pat. Nėra kėdžių užvalkalų, tinkančių visoms kėdėms (nebent būtų nesvarbu, kad labai matosi kėdžių kojytės ar kiti jų šonai). Net gi trikotažiniai, mūsų vadinami “aptemtukais", kai kurioms kėdėms gali būti per maži arba per laisvi.
Mes turime net 8 RŪŠIŲ KĖDŽIŲ UŽVALKALUS, todėl galime papuošti beveik visas kėdes. Papildomai, jeigu kėdutės kietos ar slidžios, kada reikia, pritaikome specialius kėdžių paminkštinimus, kurių dėka kėdės tampa itin minkštos bei putlios. Labai gražu !

Apie stalo tekstilę.
Kuo mes išskirtiniai? Staltiesės bus išlygintos taip, kad nebus jokių viduryje staltiesės užlyginimo žymių. Ir dar. Pasakykite, koks šventinio stalo ilgis- atvešime ištisines, nesudurtas staltieses. Jos bus pritaikytos būtent Jūsų stalui. Nuomojame ir apvalias staltieses 1,5-1,8 m, skersmens stalams. Reikia medvilninių servetėlių-rašykite, skambinkite. Pas mumis rasite ne tik baltas, bet ir kitų spalvų medžiaginių servetėlių.


Instyle- tai patikima nuoma Jūsų šventei.
+37069807120
Šilutė
https://www.facebook.com/Instyle.Dekorasirnuoma

Kaina: 2,00 €
Peržiūrėta: 1183 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 2,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

Palapinės nuoma. Palapinių nuoma-0

Palapines nuoma. Palapinės nuoma. Kėdžių nuoma. Palapinės nuoma. Palapines nuoma. Paviljonų nuoma. Grindų nuoma. Stalų, kėdžių nuoma. Batutų nuoma Nuomojame įvairių išmatavimų palapines ir paviljo...

100,00 € Šilutė Įkelta: 2019 10 20
Batutų nuoma. Šilutės batutai. Juhuu batutai-0

Batutų ir žaidimų nuoma Šilutėje, Klaipėdoje ir visoje Žemaitijoje. Didžiausias pasirinkimas įvairaus amžiaus vaikams, ir ne tik :). Mūsų tikslas, kad visi mūsų batutai būtų įdomūs ir smagūs vaikam...

20,00 € Šilutė Įkelta: 2019 10 20
Kėdžių kaspinai. Kėdžių užvalkalai. Kėdžių kaspinų ir užvalkalų nuoma-0

Kėdžių užvalkalų nuoma. Kaspinų nuoma Šilutėje, Klaipėdoje ir visoje Lietuvoje 8 rūšių kėdžių užvalkalų nuoma įvairaus tipo kėdėms. Kėdžių paminkštinimai. 57 kėdžių kaspinų spalvų pasirinkimas....

1,00 € Šilutė Įkelta: 2019 10 20
Filtruoti Nuimti filtrus