ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Kemperių ir gyv. priekabų remontas / Kemperija

Vilnius | 2020 04 07 | Pažymėti skelbimą
30,00 € Kemperių ir gyv. priekabų remontas / Kemperija-0
Peržiūrėti visas 7 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/7)
Paslaugų pobūdis:
Automobilių remontas, Kitos paslaugos

Kemperija operatyviai ir kokybiškai atlieka kemperių ir gyvenamųjų priekabų remonto, aksesuarų montavimo, modifikavimo ir aptarnavimo darbus. Galime pamokyti naudotis kitur įsigytu kemperiu ar priekaba arba pateikti rekomendacijas dėl būtino remonto. Prieš pradėdami darbus visais atvejais suderiname sąmatą su klientu.

REMONTAS:
Ilgametę patirtį sukaupę meistrai remontuoja visą kemperinę dalį: sienas, stogą, dugną, vidaus apdailą, baldus, santechniką, šildymo įrangą, boilerius, šaldytuvus, virykles, kondicionierius. Šaliname drėgmės, avarijų, netinkamo naudojimo pažeidimus, keičiame nusidėvėjusias dalis.

AKSESUARŲ MONTAVIMAS:
Rekomenduojame ir sumontuojame aksesuarus bei priedus: dviračių ar mopedų laikiklius, markizes, generatorius, kondicionierius, papildomus langus ar stoglangius, papildomus užraktus.

MODIFIKAVIMAS:
Atsižvelgiant į kemperio ar priekabos galimybes, keičiame vidaus išplanavimą, montuojame papildomas lovas arba modifikuojame esamas, įrengiame ar padidiname vandens talpą, sumontuojame kriauklę, dušą, tualetą.

APTARNAVIMAS:
Tikriname kemperio sandarumą ir pateikiame rekomendacijas/sąmatą dėl remonto, atliekame kemperio baldų bei įrangos testavimą ir aptarnavimą.

Kemperija, UAB – kemperių nuoma, pardavimas ir remontas. Oficialus kemperių gamintojų GiottiLine (Italija) ir Chausson (Prancūzija) bei priekabų gamintojo Sterckeman (Prancūzija) atstovas Lietuvoje.

Kemperija, UAB
Gamyklos g. 10, Marijampolio k., Vilniaus r.
+370 698 03050

Kemperijos atliktų remonto darbų pavyzdžiai skelbimo nuotraukose arba http://www.kemperija.lt/paslaugos/kemperiu-remontas/

Kaina: 30,00 €
Peržiūrėta: 5226 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 30,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

Kemperių nuomos aptarnavimo specialistas-0

UAB Vikingo kelionės veikla – turistinių automobilių (kemperių) ir gyvenamųjų priekabų nuoma. Šiuo metu nuolatiniam darbui ieškome darbuotojo, kuris būtų atsakingas už nuomojamų automobilių paruoši...

Nenurodyta Vilnius Įkelta: 2019 07 05
Kemperių remonto meistras-0

UAB Vikingo kelionės veikla – turistinių automobilių (kemperių) ir gyvenamųjų priekabų nuoma. Šiuo metu nuolatiniam darbui ieškome darbuotojo, kuris būtų atsakingas už kemperių ir gyvenamųjų prieka...

Nenurodyta Vilniaus r. Įkelta: 2019 06 17
Kemperių nuomos vadybininkas-0

UAB Vikingo kelionės veikla - turistinių automobilių (kemperių) ir gyvenamųjų priekabų nuoma. Šiuo metu nuolatiniam darbui ieškome darbuotojo, kuris būtų atsakingas už nuomojamų transporto priemoni...

Nenurodyta Vilniaus r. Įkelta: 2019 04 29
Filtruoti Nuimti filtrus