ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Klaipėda, 2-jų kambarių butas Klemiškės g. 42a-14

Klaipėda | 2017 07 31 | Pažymėti skelbimą
55777,00 € Klaipėda, 2-jų kambarių butas Klemiškės g. 42a-14-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Statybos metai:
2015
Kelintame aukšte :
3
Būklė:
naujas
Bendras plotas, m²:
49
Kitos patalpos:
balkonas
Šildymas:
autonominis, dujomis
Kitos ypatybės:
aukštos lubos, plastikiniai langai, rakinama laiptinė, svetainė su virtuve, nauja statyba, tvarkingas, tvarkinga aplinka, uždaras kiemas, vieta automobiliui
Kelių aukštų namas:
3
Namo rūšis:
mūrinis
Kambarių skaičius:
2
Miestas / Rajonas:
Klaipėda
Mikrorajonas / Gyvenvietė:
Paupiai
Gatvė:
Klemiškės g.

Savininkas parduoda: šviesus ir šiltas 2 kambarių butas Klemiškės gatvėje, Klaipėdos mieste. Visi buto langai orientuoti į pietus, yra erdvus balkonas per visą butą. Butui priklauso (oficialiai įforminta) 1 vieta automobiliui.
Yra įrengtos gipskartonio lubos, vidaus sienos su kaimyniniais butais papildomai izoliuotos akmens vata ir dengtos gipskartoniu, nuglaistytos. Vonios kambarys išklotas plytelėms, šildomos grindys, įmontuota dušo kabina. Romantikos mėgėjams bute yra kaminas krosnelės prijungimui.
Tiesiog paspausdami dujinio katilo mygtuką individualiai galite priimti sprendimą kada pradėti ir užbaigti šildymo sezoną. Pavasarį, kuomet butą jau šildo saulė bent mėnesiu galėsite ankščiau pabaigti šildymą, nes nebėra poreikio ir nereikia laukti savivaldybės sprendimo dėl šildymo sezono. Mokėsit tiek, kiek patys sunaudosit.
Daugiau apie kvartalą www.klemiskesnamai.lt
KLEMIŠKĖS NAMAI – tai naujas, modernus, mažo aukštingumo gyvenamųjų namų kvartalas Klemiškės gatvėje, Klaipėdoje. Ideali vieta ieškantiems ramybės naujuose namuose, bet norintiems likti arti miesto civilizacijos. Šalia namo yra įrengta vaikų žaidimo aikštelė, suoliukai pasisėdėjimui, automobilių stovėjimo aikštelė.
Lengvas susisiekimas automobiliu su miesto centru, o netoliese esantis palangos plentas padeda greitai pasiekti norimą Klaipėdos miesto vietą. Iki autobusų stotelės apie 250 metrų. +370 611 37127

Kaina: 55777,00 €
Peržiūrėta: 220 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 55777,00 €
Tomas Tomas
Nuo 2017 07 31
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus