ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Lengvas uždarbis su kriptovaliuta

Vilnius | 2019 08 20 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Lengvas uždarbis su kriptovaliuta-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)

Sveiki, Ilgai domejausi Bitcoinu ir jo uzdarbiu, bet geriausiu atveju dazniausiai tai buvo vos keli eurai per diena. Dabar man iseina kas savaite isvest stabiliai po 100eur ir tai toli grazu ne daugiausiai ir kas svarbiausia, kad uzdarbi didinu ir be jokiu riziku. O del tu 100-120eur man beveik nieko nereik daryti. Kas 3-4val uzeinu ir nustatau apkeitima tarp biržų. O kas smagiausiai, tai, kad dirbu savo pagrindini darba ir tuo paciu uzdirbu papildomai nemaza suma kas 3-4 valandas.
Jaigu tyksliau tai perku bitkoina ten kur pygiausiai ir parduodu kur brangiausiai ir tai viska daroma per 4 mygtukus, daug ziniu nereikia ir laiko neuztrunka viskas paprasta kaip 2+2. Juma tereikia el. Pinigines kur laikysit kripto valiuta, nupirkti pacia valiuta ir registruotis - https://l7.trade/?r=929732982 ten ir uzdirbat. Ten visa instrukcija parasyta.
Aiskint ir irodinet daug neketinu, kas netyki ir galvoja, kad bandau apgauti galit net nerasyti ir nesidomet, man nuo to nei silta nei karsta, o kas susidomejo galit parasyti man i el.pasta [email protected] paaiskinsiu smulkiau nuo A iki Z.
https://l7.trade/?r=929732982 »

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 1523 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus