ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Litmus - švari ir saugi aplinka su specializuotais produktais ir naujausiomis technologijomis

Vilnius | 2020 03 24 | Pažymėti skelbimą
10,00 € Litmus - švari ir saugi aplinka su specializuotais produktais ir naujausiomis technologijomis-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)

“Litmus LT” - pasirūpins švara ir higiena maisto pramonės įmonėse, prekybos centruose, sandėliuose, biuruose, restoranuose ir viešbučiuose.

“Litmus LT” gali pasiūlyti naujausių technologijų sprendimus, kurie padės užtikrinti švarią ir higienišką aplinką maisto pramonės įmonėse, prekybos centruose, sandėliuose ir kitose įstaigose. “Litmus LT” gali atlikti higienos auditą jūsų įmonėje, pateikti oro ir paviršių taršos nuo bakterijų ir virusų mažinimo rekomendacijas, bei išspręsti svarbius maisto saugos klausimus.
“Litmus LT” – turi platų švaros, higienos ir maisto saugos produktų pasirinkimą: Oro ir paviršių dezinfekavimo įranga, rankų dezinfekavimo kontrolės įranga, antibakterinė danga, maišų sistema atliekoms ir šiukšlėms, ratų ir batų padų valymo sistemos, dezinfekciniai barjerai tarp patalpų, patogenų - Listerija ir Salmonella šalinimas, pramoninės taros plovimo mašinos, rankų džiovintuvai, bei daugelis kitų produktų.
“Limtus LT” gali padėti spręsti šiandiena vieno aktualiausio koronaviruso COVID-19 plitimo mažinimo klausimus, taikant prevencines priemones ir sukuriant apsaugą/barjerus nuo galimo užkrato.
“Litmus LT” gali pritaikyti tvarias švaros ir higienos technologijas įvairiuose verslo sektoriuose. Mūsų produktai padės jums mažinti plovimų periodiškumą, papildomų medžiagų sąnaudas bei sutaupys darbo jėgos, energijos ir vandens resursus.
Apsilankykite internetinėje svetainėje www.litmus.lt ir rasite, kaip galite pagerinti švarą, higieną jūsų aplinkoje bei apsisaugoti-sukurti papildomus barjerus nuo bakterijų ir virusų plitimo ore, paviršiuose bei patalpose.

Kaina: 10,00 €
Peržiūrėta: 245 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 10,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus