ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Magnetinis telefono laikiklis

Vilnius | 2019 04 22 | Pažymėti skelbimą
5,00 € Magnetinis telefono laikiklis-0
Peržiūrėti visas 5 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/5)
Ką parduoda:
Automobilinį laikiklį
Kokiam telefonui:
-
Naudotas/naujas/defektai:
naujas

Magnetinis telefono laikiklis

Spalva: Juoda, Sidabrine, Auksine

KAINA: 5 EURAI uz 1 vnt.
Galimas siuntimas i kitus miestus.

Šis sustiprintas magnetinis laikiklis išskiria nuo kitų laikiklių. Šis universalus magnetinis laikiklis sukuria intensyvią traukos jėgą, kuri laikys bet kokį išmanųjį telefoną. Įskaitant „Android“, „Apple“ ir „Microsoft“ įrenginius

Aukštos kokybės guminės konstrukcijos pagrindo pagrindas yra unikalus ir labai funkcionalus. Tai garantuoja, kad montavimo pagrindas tvirtai laikys magnetinį antgalio laikiklį, kad jūsų telefonas išliktų vietoje, neatsižvelgiant į kelio vibracijas ar smūgius.

Pasukite savo išmanųjį telefoną arba pasukite ekraną taip, kaip pageidaujate. Montavimo pagrindas yra tvirtai pritvirtintas prie jūsų automobilio oro angos ir nekris, nesvarbu, kiek jūs pasukate ar sukate. Tai garantuoja, kad jūsų išmanusis telefonas visada bus jūsų pageidaujamoje padėtyje

Magnetinio laikiklio dizainas tinka bet kokio išmaniojo telefono gale. Magnetinis laikiklis turi lygų paviršių, puikiai tinka bet kuriam išmaniojo telefono montavimui ir laikymui.

Šis telefono magnetinio laikiklio laikiklis yra 10 kartų lengviau naudojamas nei bet kuris kitas magnetinis automobilio laikiklis, nes jis yra paprastas. Jis turi tvirtą guminį pagrindą ir galingą magnetinę galvutę, skirtą išmaniesiems telefonams laikyti. Automobilinis laikiklis tiks bet kuriam mobiliajam telefonui.

Kaip įrengti:

1) Įstatykite laikiklį į oro ventiliatoriaus laikiklį savo automobilyje.

2) Įdėkite magnetinę metalinę plokštelę į savo telefono dėklą tarp dangtelio ir telefono arba priklijuokite ant telefono nugareles.

Kaina: 5,00 €
Peržiūrėta: 651 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 5,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus