ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Mechanizuotas glaistymas dazymas

Vilnius | 2024 03 17 | Pažymėti skelbimą
14,00 € Mechanizuotas glaistymas dazymas-0
Peržiūrėti visas 6 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/6)
Paslaugų pobūdis:
Apdailos darbai

Mechanizuotas dažymas

Naudojame pasaulyje pirmaujančio šioje srityje ,Graco dažymo įranga individualiems namams, fasadams, dideliems administraciniams pastatams , parduotuvėms, sandėliams, gamykloms dažyti, kai reikalingas itin didelis darbu spartumas. Priklausomai nuo sudėtingumo, reikiamu apdengti plėvele paviršių, aukštų ir kitų darbą galinčių lėtinti faktorių dviejų žmonių brigada per darbo dieną nudažo nuo 400-900 m2.

Mechanizuotas glaistymas

Mechanizuotu būdu, taip stipriai paspartiname apdailos darbus . Lyginant su tradiciniu rankiniu būdu mechanizuotas bent 5 kartus greitesnis ir nuglaistoma apie 600 m2 per darbo diena, glaistyklės naudojamos plotu glaistymui nuo 60-100 cm Tai užtikrina bendro glaistomo ploto kokybiškesnį išlyginimą, mažesnį glaistymo operacijų kiekį sienos ar lubų vientisam glotnumui pasiekti. Na ir neabejotinas privalumas tai sutaupytas laikas kuris ypatingai svarbus remontuojamo, ar įrenginėjamo objekto pridavimo eksplotacijai.

Glaistymas ir Dažymas

komanda atlieka įvairių pastatų patalpų sienų, lubų dažymą tradiciniu rankiniu būdu kuomet mechanizuoto darbo įrangos paruošimo sąnaudos neproporcingai dideles konkrečiam objektui.

Sukaupę ilgametę patirtį mūsų meistrai greitai ir kokybiškai glaistys Jūsų namo, buto ofiso patalpų sienas ir lubas. Priklausomai nuo esamo paviršiaus tinko ar gipskartonio, nuo jų lygumo , ar tinko rupumo įvertinę reikiamų atlikti operacijų ir būdus meistrai parinks optimaliausią variantą maksimaliai kokybiškam ir greitam darbų atlikimui. Siekiant ypatingai geros paruošimo dažymui ar tapetavimui kokybės sušlifuos mažai dulkių skleidžiančiu šlifuokliu ,girafa. Flex

Dažnai klientai kreipiasi į mus su prašymu perdažyti / atnaujinti sienas , lubas. Tokiems paprastai ilgai neužtrunkantiems darbams naudojame tiek tradicinius dažymo įrankius , tiek ir miksa su dažymo įrangą. Užtaisome deformacinius sienų trūkius, buvusių gręžimų skyles, pagal pageidavimą perakriliname kraštų sudūrimą su langais, durimis, vidinius sienų ir lubų kampus.

Kaina: 14,00 €
Peržiūrėta: 11 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 14,00 €
Sigitas Sigitas
Nuo 2024 03 17
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus