ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Mobilios Kavinės Verslas Ieško Naujų Šeimininkų!

Kaunas | 2020 05 04 | Pažymėti skelbimą
15000,00 € Mobilios Kavinės Verslas Ieško Naujų Šeimininkų!-0
Peržiūrėti visas 6 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/6)

Sveiki, tai Queen Bean pamiltas ir išliaupsintas mobilus kavos automobilis ieškantis naujų šeimininkų.

Pirmiausia visiems kyla klausimas, jei verslas yra pelningas ir geras kodėl parduodate?

O atsakymas yra labai paprastas. Šio verslo dėka išaugome, sukaupėme pinigų, vertingų pažinčių, daug išmokome ir norime judėti toliau į didesnius vandenis. Todėl pradėjome užsiimti kitais didesnio mąsto projektais ir šitam verslui nebelieka tiek laiko kiek jo reikia skirti. Norime jį perduoti į geras rankas ir pamatytį augantį toliau!

Mobilus kavos automobilis užkariavęs visą Lietuvą, turintis duomenų baze ir savo klientų ratą visiems metų laikams. Sudomino? Bet dvėjoji ir nežinai kas tai? Tai ne problema!

Šis verslas skirtas tiekti ir gamimti kavą renginių, įmonių ,gimtadienių, varžybų,vestuvių,susitikimų metų. Trumpai sakant ten, kur nėra kur įsigyti kavos. Dėl savo mobilumo ir komfortiškumo kavos automobiliukai gali atvykti į visus renginius. Šio verslo modelis sparčiai auga ir yra galimybė jį dar daugiau auginti!

Naujiems šeimininkams atskleisime sukauptas žinias kaip tai padaryti greičiausiai. Mūsų barista jus pilnai paruoš ir apmokins.

+ ŠIO VERSLO PLIUSAI

Puikiai tinkantis "šeimos verslui" ar pirmą kartą norintiems užsiimti savo verslu. (Pokalbio metu paaiškinsime kodėl)

Labai platus pasirinkimas kur ir kaip dirbti (didelis užsakymų kiekis) :
Renginiai,festivaliai,krikštynos,gimtadieniai,vestuvės,vakarėliai,automobilių lenktynės ir varžybos,įmonių vakarėliai,įvairios šventės. Pasirinkimas tikrai didelis ir vis augantis.

Jums nereikia būti prisirišusiems prie vienos darbo vietos, visais metų laikais galite keliauti po Lietuvą nes renginių visur yra daug. (Puikus būdas užsidirbti nemėgstantiems būti vienoje vietoje ir tuo pačiu pakeliauti)

Galimybė užsidirbti visus metus. Verslas nėra sezonins,dirbti galima visais metų laikais. Vasarą populiaruausios kavos šaltos, žiemą šiltos. Barista atskleis visų kavų paruošimo meną.

Nėra jokių komunalinių mokesčių.

Gali dirbti tik savaitgaliais. Daugiausiai geriausių renginių vyksta savaitgaliais todėl šį verslą galima suderinti su savo darbu, šeima ar kitais reikalais.

Elektra renginių metu mums neproblema! Mūsų automobilis paruoštas taip ,kad visiškai nereikėtų elektros. Tai jį padaro visiškai mobiliu.

Nereikalingas kasos aparatas, labai paprasta buhalterija.


- ŠIO VERSLO MINUSAI

Visas darbas vyksta lauke. Bet kaip sakoma "Nėra blogo oro, yra tik netinkama apranga ir nuotaika" Nuo saulės ir lietaus turime apsisaugojimui dideliį skietį.
Žiemą nuo aparato sklinda šiluma tokia, kad nereikia nei pirkstinių nei šiltų rūbų, svarbiausia patogumas. O kojytėms,kad nebūtų šalta pasidedam šildomą lentelę.

Atvykimas iki renginio pradžios reikalingas, bent 30min ankščiau. Aparatas šildomas dujomis, tai užtrunta 20-30min, kol aparatas šildomas mes pasiruošiame prekybai.
Ir patys pirmi atsigeriame savo kavytės,kad jėgų ir energingumo turėtume.


KODĖL PRAŠOMA TOKIA KAINA?

Kai pradėjome šį verslą padarėme daug klaidų,patyrėme daug išlaidų veltui, buvo nelengva įsivažiuoti kai nežinai kaip turi būti. Plius leidimai, ir daugelis kitų niuansų. Pirkdami jau važiuojantį verslą jūs apsisaugojate nuo klaidų kurias padarėme mes, nes perduosime strategijas ir žinias kurios veikia geriausiai ir pelningiausiai.

Verslas visiškai paruoštas darbui ir nereikalauja jokių papildomų investicijų!

PAPILDOMA DOVANA JUMS!
1 savaitę į pirmus renginius palydėsime Jus, kad suprastumėte visas verslo gudrybes.

Kaina: 15000,00 €
Peržiūrėta: 536 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 15000,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus