ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Mobilus lazerinis paviršių valymas, atnaujinimas

Vilnius | 2022 01 12 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Mobilus lazerinis paviršių valymas, atnaujinimas-0
Peržiūrėti visas 2 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/2)
Paslaugų pobūdis:
Statybiniai darbai

Teikiame mobilaus lazerinio valymo paslaugas visoje Lietuvoje. Plačios valomų paviršių galimybės - valome rūdis ir dažus nuo metalų, plastiko ir gumos liejimo formas, paviršių nuriebalinimas maisto pramonėje ir kt.

- Universaliausias paviršių valymo metodas
Lazerinis valymas tai saugumą užtikrinanti, švari ir patikima technologija įvairių medžiagų paviršių valymui. Naikina rūdis, dažus, laką ir kitus padengimus ar nuosedas. Taip pat lazerio pagalba galima naikinti oksidacijas ar dulkių nuosedas, nuriebalinti paviršius. Kadangi technologija visiškai nepažeidžia paviršių, pritaikymas yra daug platesnis nei smėliavimas, plovimas aukšta srove, valymas azotu/chemija ar kitos technologijos.

- Lazerinio valymo taikymas
Automobilių pramonė (įvairių kėbulo detalių paruošimas dažymui, smalkių po ugnies šalinimas, variklio elementų valymas, sankabos ir stabdžių diskų valymas, rudžių šalinimas); aviacija ir laivyba (tinkama didelį pažeidos lygį turintiems paviršiams valyti, dažų šalinimui); aliuminis (plokščių bei dalių valymas ir apdorojimas); dažų ir graffiti naikinimas (pastatų, skulptūrų restauravimui ar atnaujinimui); elektronika (laidų izoliacijos, dažų, klijų, lako ar kito padengimo sluoksnio šalinimui); maisto industrija (kepimo skardos, pelėsiai, tepalai, nuosėdos bei konvejeriai gali būti lengvai valomi be chemijos ir mechaninio pažeidimo); metalai (naikinamos oksidacijoss, terminio pažeidimo padariniai ar dažų sluoksniai); plastikai, guma, liejimo formos (naudojama valyti plastikinėms bei guminėms dalims, padangoms ir jų gamybos formoms); restauravimas (skulptūrų, tapybos darbų, pastatų fasadų, freskų restauravimas).

- Pagrindiniai privalumai
Bekontaktė technologija, sausas valymas, tikslumas, švara, valymo greitis, pasiruošimas valymui ir mobilumas.

-Trumpas pristatomasis video - https://www.youtube.com/watch?v=Wx6V2QXI1NI

- Apie Lasera.lt
Laikomės pagrindinių ir aukščiausius standartus išlaikančių vidinių nuostatų -
lankstumas (prisitaikome prie kiekvieno kliento poreikių ir patariame geriausius problemos sprendimo būdus); užtikrintumas (tikime savo idėja, komanda ir įranga, todėl esame užtikrinti savo darbų atlikimo kokybe); mobilumas (siekiame suteikti maksimalų patogumą, todėl visus užsakymus stengiamės atlikti pas klientą); ir svarbiausia profesionalumas (kiekvieną darbą stengiamės atlikti laikydamiesi aukščiausių Europinių standartų).

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 93 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

MOBILUS BEDULKIS SMĖLIAVIMAS, SMĖLIAVIMAS KAMEROJE-0

Profesionalios bedulkio smėliavimo paslaugos visoje Lietuvoje. Naudodami mobilią bedulkio smėliavimo įranga galime valyti metalinius, akmeninius, medinius, betoninius ir kitų medžiagų paviršius. VI...

Nenurodyta Vilnius Įkelta: 2022 01 12
Filtruoti Nuimti filtrus