ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Monetų supirkimas

Klaipėda | 2016 04 26 | Pažymėti skelbimą
6,00 € Monetų supirkimas-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)

Internetiniame puslapyje "Monetų supirkmas" galima sužinoti monetos rinkos vertę ir saugiai ją parduoti. Mes visada siūlome tikrai aukštą kainą už siūlomą monetą, kadangi esame sukaupę daug patirties numizmatikos ir kolekcionavimo sferoje. Monetos vertės nustatymas online vyksta greitai ir tiksliai, vertinant mūsų specialistui.

Mūsų pagalba nereikalingų monetų pardavimo procesas vykta kaip įmanoma naudingiau, greičiau ir patogiau. Monetos vertę įtakoja matomi įbrėžimai, blogai matomos smulkios detalės, pažeisti monetos kraštai, užapvalinti kampai, pažeista korozijos. Pagrindiniai monetos vertinimo faktoriai yra: monetos retumas ir išlaikytas stovis.

Jei Jūs pats norite savarankiškai nustatyti monetos vertę ir retumą, Jums reikės išsiaiškinti tikrą monetos nominalą, pagaminimo metus, monetos kalyklos ženklą, bet kokius monetos apipavidalinimo arba žymėjimo simbolius matomus ant monetos. Tačiau ne specialistui yra sunku nustatyti visas detales, todėl geriau kai monetą vertina patyrę specialistai, kurių gyvenimo prasmė yra monetų vertinimas ir kolekcionavimas.

SVARBU!!!

Dėl tikslaus monetos įvertinimo pagal nuotrauką Jums rekomenduojame sužinoti tikslų monetos svorį gramais naudojant du skaitmenis po kablelio. Pavyzdžiui: dešimties Nikolajaus 2-ojo rublių moneta sveria 8,59 gramų.

"Kaip ir kur Jūs galite pelningai parduoti monetas" Žinoma tai gali būti lombardas, tačiau lombarde monetas vertina kaip metalo laužą, kas yra tikrai nenaudinga ir nepelninga. Todėl siūlome prieš parduodant monetas pasitarti su šios srities profesionalais, kurie tiksliai nustatys numizmatinės vertybės vertę.

Kaina: 6,00 €
Peržiūrėta: 187 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 6,00 €
žemė žemė
Nuo 2016 04 11
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus