ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Nekilnojamas turtas Tenerifėje, www.namaitenerifeje.lt

Kaunas | 2024 02 06 | Pažymėti skelbimą
430000,00 € Nekilnojamas turtas Tenerifėje, www.namaitenerifeje.lt-0
Peržiūrėti visas 3 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/3)
Statybos metai:
2000
Būklė:
suremontuotas
Bendras plotas, m²:
130
Kambarių skaičius:
4
Žemės sklypas:
-
Ką parduoda:
Kotedžą
Pastato tipas:
mūrinis
Miestas / Rajonas:
Vilnius
Mikrorajonas / Gyvenvietė:
Antakalnis
Gatvė:
A. Gelgaudo g.

Džiaugiamės galėdami jums pristatyti šio įspūdingo turto pardavimą ribotam laikui, iki visiško jo atnaujinimo, nes vėliau kaina bus didesnė. Šis sublokuotas namas yra Puerto de Santiage, Tenerifės pietvakariuose, puikioje vietoje, netoli pagrindinių kelių, prekybos centrų, barų ir visų rūšių paslaugų, taip pat vandenyno .
Namas paskirstytas per 3 aukštus + garažas:
Rūsyje yra garažas su vieta dviems dideliems automobiliams ir sandėliukas. Pirmame namo aukšte yra virtuvė, pagrindinė svetainė, pilnas vonios kambarys, terasa. Antrame aukšte yra 3 dviviečiai miegamieji, vienas su drabužine ir vonios kambariu, visi miegamieji su balkonais, du iš jų su panoraminiais vaizdais į vandenyną. Palėpės terasoje yra didelė skalbykla su galimybe ją praplėsti ir naudoti kaip papildomą kambarį. Palėpės terasoje galima įrengti mansarda, iš kurios atsiveria įspūdingi vandenyno ir gretimų salų vaizdai.
Turtas yra geros būklės, tačiau reikalingas kosmetinis atnaujinimas. Šiame sublokuotų namų komplekse leidžiama ir trumpalaikė nuoma. Komplekse yra du gražūs baseinai, žalios zonos ir žaidimai vaikams.
Nekilnojamo turto pirkimas-pardavimas, nuoma, administravimas Tenerifėje. Skambinkite, klauskite drąsiai, padėsime, patarsime. Konsultacija NEMOKAMA.
Tel. +370 690 00093, +34 603 138 115
Nekilnojamo turto pasiūlymai interneto svetainėje WWW.NAMAITENERIFEJE.LT
Kaina 430 000 eurų.
#NekilnojamasturtasTenerifeje #butaiTenerifeje #namaiTenerifeje #Tenerife #atostogosTenerifeje #Nuoma #Nekilnojamojoturtonuoma #vilosTenerifeje #nekilnojamasturtasispanijoje

Kaina: 430000,00 €
Peržiūrėta: 72 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 430000,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

Nekilnojamas turtas Tenerifėje, www.namaitenerifeje.lt-0

Parduodami 1 miegamojo butai su terasa. Šiame komplekse yra baseinas. Netoli prekybos centrai, kavinukės. Iki žymiojo La Arena paplūdimio 10 minučių pėsčiomis. Tai šeimos butas ir puiki investicija....

129000,00 € Kaunas Įkelta: 2024 03 27
Filtruoti Nuimti filtrus