ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

NPK trąšos neįperkamos? Atsisakykite jų su Lietuviška Raskila.

Panevėžys | 2022 03 16 | Pažymėti skelbimą
150,00 € NPK trąšos neįperkamos? Atsisakykite jų su Lietuviška Raskila.-0
Peržiūrėti visas 4 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/4)
Prekės būklė:
nauja
Ypatybės:
suteikiame garantiją, yra kokybės sertifikatai, su įpakavimu, išrašome sąskaitą-faktūrą, pristatome, priimame išankstinius užsakymus, parduodame išsimokėtinai, konsultuojame

Suprantame kad tai neįtikėtina, bet mes turime sprendimą, kaip atsisakyti bet kokių mineralinių, azotinių, kompleksinių ar NPK trąšų Jūsų ūkyje.

RASKILA - lietuviška produkcija, greitas ir patikimas tiekimas, operatyvios konsultacijos - išgelbėjimas Lietuvos ūkininkams nuo dabartinių mineralinių trąšų kainų.

Turime patikimą sprendimą padedantį dalinai atsisakyti mineralinių trąšų arba visai jų nebenaudoti.

Mes teigiame, kad Jūsų derlius, naudojant mūsų metodiką, bus toks pat arba labai artimas kaimyno intensyviam chemizuotam ūkiui.

Jūsų 1 hektaro metinis tręšimas kainuos nepilnus 150 eurų be PVM + 40 kg karbamido (karbamidą galima pakeisti KAS), kurį turėsite nusipirkti papildomai.

Už tą 150 eurų Jūs gausite 40-42 litrus skystos trąšos Raskila, metodiką ir patarimus kaip teisingai ir efektingai naudoti.

Kainos pateiktos be taros iš sandėlio Šiaulių rajone.

Norime akcentuoti, kad naudojat mūsų unikalią metodiką su bioorganinio preparato Raskilą sukuriamais visais stebuklais ženkliai sumažinsite NPK trąšų kiekius, palaipsniui galėsite atsisakyti purškimų nuo ligų ir bijome prognozuoti kas bus po kelių metų naudojimo (turime nuojautą stabilų derliaus didėjimą) dėl dirvos struktūros gerėjimo ir gyvybingumo atstatymo.

Parašykite elektroniniu paštu [email protected] savo auginamas kultūras ir laukų dydžius, pateiksime tręšimo metodiką, normas ir ekonominį paskaičiavimą.

Sudariusiems darbo pagal pilnas tręšimo programas sutartis klientams, taikomas mokėjimo atidėjimo iki derliaus nuėmimo. Taip pat tokiems klientams visam sezonui fiksuojama mūsų produktų kaina.

Nespėjame atnaujinti internetinio puslapio www.raskila.lt, tad naujausia ir aktualiausia informacija telefonu +370 603 42595

Kaina: 150,00 €
Peržiūrėta: 390 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 150,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus