ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Padovanokite Mamai ir sau kelionę laivu Perlas į Raudondvarį su ekskursija

Kaunas | 2023 04 24 | Pažymėti skelbimą
30,00 € Padovanokite Mamai ir sau kelionę laivu Perlas į Raudondvarį su ekskursija-0
Peržiūrėti visas 3 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/3)

Mamos dienos proga kviečiame į įdomią, smagią pažintinę kelionę su pramoginiu 2 denių komfortišku laivu PERLAS!

Tai bus ne tik ne tik smagus plaukimas Jums ir Jūsų mamai Nemuno ir Nevėžio upėmis, bet ir kartu keliaujančios gidės įdomūs pasakojimai apie Kauną, rajono gyvenvietes, laivybą, bet ir intriguojantis susitikimas Raudondvario dvare su pačia grafiene Rozalija. Kelionės dieną laive bus bus galimybė paragauti skanios kavos, kakavos, saldėsių ir užkandžių.

Išplauksime iš Kauno senamiesčio prieplaukos, esančios prie Vytauto bažnyčios. Kelionės metu astisvers visas senamiesčio grožis, Nemuno ir Neries santaka, Kauno rajono gyvenvietės, Nevėžio vingių kraštovaizdis. Nuo Raudondvario prieplaukos pėsčiomis nukeliausite į dvaro kompleksą ir apsilankysite Raudondvario pilies dvaro komplekse, pastatytu XVII a. pradžios Lietuvos renesanse. Čia Jus pasitiks grafienė, kuri vaikščiodama kartu po kompleksą papasakos apie didingą dvaro praeitį, jo šeimininkus, pomėgius, pramogas bei kultūrinį to meto gyvenimą dvare. Po ekskursijos bus galima su grafienės palyda „Orandžerijos” dvariškoje aplinkoje paragauti kavos ir torto.

Po įdomios ekskursijos ir pasivaikščiojimų sugrįšite į laivą ir plauksite atgal į Kauną. Raudondvaryje pasibūsite 2 val. Visos kelionės trukmė 5,5val.

Į bilieto kainą įskaičiuota kelionė pirmyn ir atgal laivu Perlas, kartu keliaujančios gidės pasakojimai ir susitikimas-ekskursija su grafiene Rozalija.

Papildoma informacija: Laivas Perlas yra 2 denių, stabilus, turi uždarą ir atvirą denį, WC, rankoms praustuvę. Plaukimo metu galima vaikščioti po visą laivą.

Neabejojame, kad kelionė paliks smagių įspūdžių bei gerų emocijų!

Lauksime Jūsų!

Taip pat laivą galima užsisakyti savo asmeninei šventei, kolektyvo pasiplaukiojimui, pramogai ar renginiui.
www.nemunastravel.lt, [email protected], +370 60986020

Kaina: 30,00 €
Peržiūrėta: 105 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 30,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

Pasiplaukiojimas laivu, laivo nuoma šventei ir poilsiui-0

Kas gali būti romantiškiau už šventę laive! Šventės laive: vestuvės, gimtadieniai, jubiliejai, krikštynos, įmonių renginiai-įdomi ir netradicinė vieta. Mes siūlome ne tik pasiplaukiojimą laivu, bet i...

100,00 € Domina keitimas Kaunas Įkelta: 2021 02 02
Laivo nuoma Kaune šventėms ar poilsiui-0

Laivas Kaunas-jūsų šventėms, poilsiniams pažintiniams pasiplaukiojimams Nemunu, Nerimi, Nevėžiu. Laivybos sezonas nuo gegužės iki spalio mėn. vidurio. Pasiplaukiojimai vyksta iš Kauno senosios senamie...

100,00 € Kaunas Įkelta: 2019 02 13
Filtruoti Nuimti filtrus