ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Papildomas darbas / pajamos internetu

Klaipėda | 2020 11 15 | Pažymėti skelbimą
800,00 € Papildomas darbas / pajamos internetu-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Atlyginimas:
800
Užimtumas:
-
Reikalavimai:
-
Privalumai:
-

Ieškantiems papildomo uždarbio internetu turiu puikų pasirinkimą. Esu išmėginęs daugybę įvairiausių darbų internete, tačiau dažniausiai tai būna tik vienkartinis, keletos ar keliasdešimties eurų atlygis. O šis projektas, kasdien atneša bent 20-60 eurų. Pats asmeniškai investavau 200 eurų (dabar mano balansas siekia 1040 eurų, o dar 800 eurų esu nusiemes, todėl tai tikrai nėra scamas kaip kad daugelis uždarbio svetainių esančių internete). Mano investuoti 200 eurų atsipirko per nepilnas devynias dienas , tačiau dabar yra proga užsidirbti ir nieko neinvestuojant, kadangi galima pasinaudoti siūlomu "Gift Sertificate" ir gauti 50 eurų vos tik užsiregistravus. Tiesa, šiais laikais niekas dykai 50 eurų nedalina, todel vėliau šiuos pinigus iš jūsų sugeneruoto pelno įmonė atskaičiuos. Kuo daugiau investuosi, tuo didesnis pelnas bus pasiektas, tačiau žinoma nevisi gali sau leisti iš karto balansą pasipildyti didele suma, todėl galima tiesiog pasinaudoti minėtu Gift Sertificate ir uždirbti, nieko neinvestavus. Aišku atitinkamai pelnas bus šiek tiek mažesnis. Dabar plačiau apie pačia platformą.

Ši ai.marketing platforma dirba su dirbtinio intelekto robotu, kuris iš paskyros balanso turimų lėšų daro google ads (reklamas) didelėms kompanijoms tokiom kaip Ebay, Lenovo, Wallmart Kiwi ir panašiai. Kai žmonės per tą reklamą nusiperka prekę ar paslaugą, į vartotojo paskyrą yra gaunamas atitinkamas procentas (cashback) nuo produkto sumos (dažniausiai svyruoja tarp 3-10%). Tarkim Ebay platformoje klientas, užėjęs per jūsų roboto padarytą reklamą nusiperka prekių už 500 eurų. Jūs gaunate apie 10 procentų (t.y. apie 50 eurų) tiesiogiai į savo paskyrą.

Kaip viskas veikia bei kaip gauti 50 eurų bonusą nieko neinvestuojant? - visų pirma reikia užsiregistruoti per šią INB platformos nuorodą
https://inb.network/#/?ref=7bc9911

Užsiregistravus minėtame link'e, prisijunkite su savo susikurtais duomenimis per šią nuorodą
https://ai.marketing/cashback/7bc9911
tam, jog jūsų paskyros būtų susietos.

Prisijungus prie ai.marketing sistemos, spauskite skiltį Top Up (papildymas) bei kaip papildymo metodą pasirinkite Gift Sertificate. Pasirinkus Gift Sertificate įveskite šį
1DST-XWX4-7U7M-PBKR
kodą ir jūsų sąskaitoje atsiras 50 eurų. Šiuos pinigus robotas įdarbins per 48 valandas (man užtruko vieną dieną) ir taip pradės iš jūsų balanso reklamuodamas įmones, kaupti jums pelną. Viskas, daugiau nieko daryti nereikia, tiesiog lieka tik stebėti kol robotukas išnaudos turimą balansą reklamai ir sugeneruos tam tikrą pelną.

Norint nusiimti uždirbtus pinigus spauskite Transfer (pervedimai) ir pasirinkite jums patogų išgryninimo būdą. Tai gali būti banko sąskaita, revolutas ar kriptovaliutos piniginė. Aš naudoju pavedimus į banką, kadangi pinigai atkeliauja per 24 valandas.

Kaina: 800,00 €
Peržiūrėta: 5061 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 800,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus