ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Papildomas darbas - žaidimas nemokamas išbandykite

Vilnius | 2021 04 18 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Papildomas darbas - žaidimas nemokamas išbandykite-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Atlyginimas:
2500
Užimtumas:
Sistema automatinė.
Reikalavimai:
Kompiuteris, Plančetė, Telefonas
Privalumai:
Reikalingas internetas

Sveiki, turiu jums pasiūlyma užsidirbti žaidžiant žaidimą (Coin-farm).
Pirmiausią užsiregistruokite šia nuoroda ir sekite toliau mano aprašymą:

https://coin-farm.net/?en=mkud

Pagrindinis žaidimo tikslas:

1) Pirkite paukščius, jie jums dės kiaušinius (kiaušiniai yra jūsų auksiniai pinigai, kuriuos galėsitę persivesti į daugybę bankų, aš naudojų banką (Payeer.com - Paprasta ir patogi elektroninė piniginė).
2) Kiaušiniai bus laikomi sandėlyje, juos per tam tikrą laiką surinksite automatiškai (sistema dirba už Jus).
Šioje vietoje rasite lentelę, kurioje galitę patikrintį kiek paukščių Jums reikės, kad uždirbtumėt norimą pinigų suma: https://coin-farm.net/calculate , On balance for withdrawals: gold bar per 24 hours, čia rodys kokią sumą galėsitę uždirbti per 24 valandas.
3) Parduokite sukauptus kiaušinius ir gausite auksinių monetų ir juos galitę konvertuotis į tikrus pinigus arba pirkti papildomų paukščių ir uždirbtį dar daugiau.
4) Patarimas norint pradėtį uždirbti greičiau, reikėtų investuotį šiek tiek pajamų. Kai turėsitę daugiau paukščių, galėsitę uždirbtus pinigus investuotį ir pirktį dar daugiau paukščių. Skirtingi paukščiai atneša skirtingą pelną per 24 valandas.
5) Kvieskite draugus žaisti ir jūs uždirbsite monetas už kurias nusipirksite daugiau paukščių ir galėsite išsimti daugiau pinigų, nes gausite kristalų kurie yra svarbiausi išsiėmant pinigus.

Negalvokite, kad 1000 auksinių monetų yra 1000 eurų, nieko panašaus čia yra tik žaidimo pinigai. Auksiniai pinigai yra 417593, kurie verti yra 50 USD.

Prisiregistruokitę per šią nuorodą ir galėsių padėtį Jums visada: https://coin-farm.net/?en=mkud

Žaidimo pradžiamokslis:

1) Spauskite (Buy birds) - Čia nusipirksite paukščius, kurie Jums atneš pinigus (auksines monetas). Lentelėje yra daug paukščių. Prie kiekvieno paukščio matysite (Productivity) rodys kiek šis paukštis per valanda Jums uždirba auksinių.
Kaip minėjau galite pažiūrėtį kiek paukščių jums reikią nusipirkti, kad kiek uždirbtumėtę rasit čia:
https://coin-farm.net/calculate

2) Warehouse - čia rasite visų paukščių pagamintus kiaušinius, jeigu jų turite spauskite (Collect all) ir eikite toliau.

3) Sell eggs - čia parduokite visus savo kiaušinius paspaudę (Sell all). Sistema yra automatinė ir parduosite, tik pačiai sistemai už nustatytą kainą.

4) Daily bonus - kas 12h galite pasiimti nemokamą dienos dovana - gausite nuo 10 iki 100 auksinių monetų.

5) Swap gold - kaip sutaupysite 100 auksinių monetų, juos galite padidinti į 120 monetų, bet čia tik tuo atvejų, jeigu pirksitę paukščius. Jeigu planuojatę persivesti pinigus to nedarykitę.

6) Žaidimas reikalauja nemažai laiko kol susipirksite paukščius ir gausite didelį uždarbį, todėl rekomenduoju pradžiai šiek tiek investuotį ir pamatysitę greitesnį žaidimo procesą. Išsinešti pinigus galite paspaudę (TOP UP). Kuo daugiau turėsitę paukščių tuo uždarbis bus didesnis!

7) Kvieskite draugus žmones prisijungti per jūsų nuoroda (My referrals) ir gausite nemokamai crystalų kurie Jums leis išsimti pinigus.

Registruokitės: https://coin-farm.net/?en=mkud

Jeigu kils klausimų, visada mielai padėsių ir nepraleiskite duoto šanso.
[email protected]

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 3549 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus