ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Papildomas uždarbis internete

Tauragė | 2021 03 18 | Pažymėti skelbimą
10,00 € Papildomas uždarbis internete-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Atlyginimas:
10
Užimtumas:
2 min
Reikalavimai:
Nėra
Privalumai:
-

žaidimas nemokamas išbandykite

Sveiki, turiu jums pasiūlyma užsidirbti žaidžiant žaidimą (Coin-farm).
Pirmiausią užsiregistruokite šia nuoroda ir sekite toliau mano aprašymą:

https://coin-farm.net/?en=Jegeee

Pagrindinis žaidimo tikslas:

1) Pirkite paukščius, jie jums dės kiaušinius (kiaušiniai yra jūsų pinigai, kuriuos galėsitę persivestį per daugybę bankų, dauguma naudojų banką (Payeer.com - Paprasta ir patogi elektroninė piniginė).
2) Kiaušiniai bus laikomi sandėlyje, juos per tam tikrą laiką surinksite automatiškai (sistema dirba už Jus).
Šioje vietoje rasite lentelę, kurioje galitę patikrintį kiek paukščių Jums reikės, kad uždirbtumėt norimą pinigų suma: https://coin-farm.net/calculate , On balance for withdrawals: USD per 24 hours, čia rodys kokią sumą galėsitę uždirbti per 24 valandas.
3) Parduokite sukauptus kiaušinius ir gausite sidabrinių monetų ir juos galitę konvertuotis į tikrus pinigus arba pirkti papildomų paukščių ir uždirbtį dar daugiau.
4) Patarimas norint pradėtį uždirbti greičiau, reikėtų investuotį šiek tiek pajamų. Kai turėsitę daugiau paukščių, galėsitę uždirbtus pinigus investuotį ir pirktį dar daugiau paukščių. Skirtingi paukščiai atneša skirtingą pelną per 24 valandas.
5) Kvieskite draugus žaisti ir jūs uždirbsite monetas už kurias nusipirksite daugiau paukščių. Už kiekvieną prisijungusį draugą gausite po 250 monetų.

Negalvokite, kad 1000 sidabrinių monetų yra 1000 eurų, nieko panašaus čia yra tik žaidimo pinigai. Sidabriniai pinigai yra 387250, kurie verti yra 50 USD.

Prisiregistruokitę per šią nuorodą:
https://coin-farm.net/?en=Jegeee

Žaidimo pradžiamokslis:

1) Spauskite (Buy birds) - Čia nusipirksite paukščių, kurie Jums atneš pinigus (sidabrinius ir auksinius). Lentelėje yra daug paukščių. Green (žalias) paukštis per 5 valandas atneša 150 silver monetų. O galingiausias žaidimo paukštis Super bird (Galingas paukštis), jis per 24 valandas atneša 0.64 dolerio. Paukščiai kuriuos nusiperkate, lieka visam laikui ir kuo daugiau jų turėsite tuo didesnis jūsų uždarbis bus.
Kaip minėjau galite pažiūrėtį kiek paukščių jums reikią nusipirkti, kad kiek uždirbtumėtę rasit čia:
https://coin-farm.net/calculate

2) Eggs Warehouse - čia rasite visų paukščių pagamintus kiaušinius, jeigu jų turite spauskite (Collect all) ir eikite toliau.

3) Eggs sellings - čia užėje parduokite visus savo kiaušinius paspaudę (Sell all). Sistema yra automatinė ir parduosite, tik pačiai sistemai už nustatytą kainą.

4) Daily bonus - kas 12h galite pasiimti nemokamą dienos dovana - gausite nuo 10 iki 100 silver monetų.

5) Swap silver - kaip sutaupysite 1000 silver monetų, juos galite padidinti į 1200 monetų, bet čia tik tuo atvejų, jeigu pirksitę paukščius. Jeigu planuojatę persivesti to nedarykitę.

6) Žaidimas reikalauja nemažai laiko kol susipirksite paukščius ir gausite didelį uždarbį, todėl rekomenduoju pradžiai šiek tiek investuotį ir pamatysitę greitesnį žaidimo procesą. Išsinešti pinigus galite paspaudę (Replenish account). Papildę saskaitą nuo 10$ jūs gausite dovanų paukšti ir monetų. Kuo daugiau pildysite tuo geresnį paukštį gausite į kolekciją dovanų iš žaidimo kūrėjų ir jis daugiau atneš pajamų. Kuo daugiau turėsitę paukščių tuo uždarbis bus didesnis!

7) Kvieskite draugus žmones prisijungti per jūsų nuoroda ir gausite nemokamai sidabrinių monetų.

Kaina: 10,00 €
Peržiūrėta: 3778 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 10,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

Papildomas uždarbis-0

žaidimas nemokamas išbandykite Sveiki, turiu jums pasiūlyma užsidirbti žaidžiant žaidimą (Coin-farm). Pirmiausią užsiregistruokite šia nuoroda ir sekite toliau mano aprašymą: https://coin-farm....

Nenurodyta Kauno r. Įkelta: 2021 06 27
Darbas namuose-0

Registruokitės smagiame žaidime CoinFarm, kuriame galite su laiku išsikeisti į tikrus pinigus! Pagrindinis žaidimo tikslas: 1) Pirkite paukščius, jie jums dės kiaušinius (kiaušiniai yra jūsų pin...

Nenurodyta Tauragė Įkelta: 2020 09 14
Filtruoti Nuimti filtrus