ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Parduodamas 2 k. butas, Klaipėda, Vėtrungė.

Klaipėda | 2020 10 25 | Pažymėti skelbimą
65000,00 € Parduodamas 2 k. butas, Klaipėda, Vėtrungė.-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Statybos metai:
1981
Kelintame aukšte :
3
Būklė:
suremontuotas
Bendras plotas, m²:
54
Kitos patalpos:
2 balkonai, drabužinė, holas, rūsys, sandėliukas
Šildymas:
centrinis
Kitos ypatybės:
plastikiniai langai, su baldais, rakinama laiptinė, svetainė su virtuve, internetas, kabelinė TV
Kelių aukštų namas:
5
Namo rūšis:
plytinis
Kambarių skaičius:
2
Miestas / Rajonas:
Klaipėda
Mikrorajonas / Gyvenvietė:
Vėtrungė
Gatvė:
Birutės g.

Klaipėdoje, Birutės g. 21 (prie Vėtrungės), 1981 m. statybos 5 aukštų daugiabučio plytinio namo 3 aukšte parduodamas 54 kv. m ploto 2 kambarių butas.

Bute vienas kambarys sujungtas su virtuve, kambariai nepereinami, vonia ir tualetas atskiri. Įėjus į butą yra koridoriukas, iš kurio patenkama į visas kitas patalpas. Taip pat bute yra sandėliukas, drabužinė, du erdvūs įstiklinti balkonai (vienas per visą virtuvę, kitas per visą miegamąjį). Bute remontas, kurio metu pakeisti ir plastikiniai langai, darytas maždaug prieš 10+ metų. Remonto reikėtų, bet gyventi tikrai galima. Prieš kelis metus pakeisti radiatoriai. Bute du nuotekų ir vandens tiekimo stovai - vienas virtuvei ir tualetui, kitas voniai, todėl darant remontą galima lengvai perplanuoti patalpas (pavyzdžiui, tualetą perkelti į sandėliuko vietą ir pan.). Butui taip pat priklauso palyginus erdvus (+-10 kv. m) sandėliukas rūsyje, kuris yra tik įėjus į rūsį. Įdėtos naujos įėjimo į rūsį durys, taip pat yra ir naujos sandėliuko durys, tačiau neįmontuotos.

Name veikia bendrija, iki būtų pakeista elektros instaliacija, renovuotas šilumos mazgas (greitai reguliuojamas bendras viso namo šildymas atsižvelgiant į lauko temperatūrą). Suplanuota viso namo renovacija - patvirtintas finansavimas. Aukštuose yra koridoriai, į kuriuos iš laiptinės patenkama per atskiras duris. Aukšto koridoriuose yra daug butų, tačiau namas ne bendrabutis ir niekada bendrabučiu nebuvo. Koridoriai ne per visą namą. Tai retas ar net vienintelis tokio išplanavimo tų laikų statybos daugiabutis namas Klaipėdoje. Laiptinės plačios, tvarkingos, išdažytos, plastikiniai langai, nauja elektros instaliacija, naujos laukinės durys, yra telefonspynė, naujos pašto dėžutės.

Patogi vieta - netoli (+-10 min. pėsčiomis) senamiestis, prekybos ir pramogų centrai (Vėtrungė, Akropolis, Švyturio arena ir kt.), poliklinikos (Jūrininkų SPC, Uosto poliklinika ir kt.), atnaujinamas parkas Kauno gatvėje, naujoji perkėla. Butas šiltas, nedideli komunaliniai mokesčiai (2018-2020 metais patalpų šildymo kaina net ir šalčiausiais mėnesiais nesiekė 1 €/kv. m). Kaimynai labai ramūs.

Skelbimas savininko.

Kaina: 65000,00 €
Peržiūrėta: 4450 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 65000,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus