ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Parduodami Britų trumpaplaukiai kačiukai,galite rinktis iš 3

Kaunas | 2023 01 28 | Pažymėti skelbimą
250,00 € Parduodami Britų trumpaplaukiai kačiukai,galite rinktis iš 3-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Veislė:
Britų trumpaplaukiai

Tiems , kas ieško tikros ir nesuvaidintos meilės sau ar draugui Valentino dienos proga, puikus pasiulymas! Katinukai , tai tikri mylimukai, kurių meilės niekada, nebus per daug!
Mama- Karališkos kilmės- Britų trumpaplaukė. Ori, rami, žavinti savo stotu, grožiu, minkšta, putli, puikiai prisitaikiusi prie namų aplinkos ir draugiška, netik su šeimos nariais, bet kartu ir su kitais keturkojais draugais. Santūri, draugiško būdo, nerodanti dantų.
Gimusi ir žemaitijoje,- kapryzingai užsispyrusi, bet niekada nesivelianti į jokius kivirčius, per atstumą gali ramiai gulėdama iš tolio sekti įvykius, o reikaliui esant, dažniausiai nuo per didelio trukšmo ir pasislepti.
Tėtis- Britu trumpaplaukis, tipiškas gerai pamitęs kaunietis, su pilvuku šeimos autoritetas.;namų pažiba,meilumo įsikūnijimas, išlepintas iki beprotybės, užvaldęs svetainės sofkutę ir nežadantis pasitraukti, ar užleisti savo pozicijos!, beprotiško grožio ir aukščiausio tingėjimo lėtapėdis Alfonsas,kuriam dėl jo grožio ir nekonfiltiško gyvenimo būdo viskas atleidžiama! Išmyluotas, iššukuotas, išliuliuotas !

Kačiukai: porelė cholerikų, žaidžiantis iki begalybės taikūs, aktyvūs, ieškantys bendravimo su žmogumi, mėgstantys būti įvykių centre,gerai jaučiasi glostomi , nešiojami, tampomi ir tąsomi. Puikūs draugai vaikams, kuriems niekada nebus per daug meilės ir dėmesio,
. Romantiškas flegma:
mėgstantis žiūrėti pro langą ir į televizorių. Ramus, nekomfltiškas, žaismingas ir visai neįkyrus negaudamas dėmesio. Megsta ilgus pietų miegelius ir slepiasi nuo per didelio triukšmo, mokantis palaukti!
Visi trys kaciukai visus gamtos reikaliukas, žino, moka ir sugeba atlikti smėlio dežutėje!

Kaina: 250,00 €
Peržiūrėta: 989 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 250,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

parduodamos Britų trumpaplaukių veislės katytės-0

Nudžiuginkite savo artimuosius mažu stebuklėliu ir jie daugiau nesijaus liudni ar vieniši! Karališkos kilmės Britų trumpaplaukių, Kaunietiško elito porelė, pasiruošusi savo dukras išleisti į platųjį p...

300,00 € Kaunas Įkelta: 2024 04 19
Parduodami Britų trumpaplaukiai katinėliai-0

Tiems , kas laukia pačio tikriausio kalėdų stebūklo, nuostabaus, švelnaus ir pačio mieliausio draugo -puikus pasiūlymas. Katinukai gimę 2023.11 13. Penki broliai keturkojai paveldėją iš savo tėvų pa...

300,00 € Kaunas Įkelta: 2023 12 19
Filtruoti Nuimti filtrus