ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Pasyvios pajamos

Šiauliai | 2021 01 05 | Pažymėti skelbimą
1,00 € Pasyvios pajamos-0
Peržiūrėti visas 2 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/2)

Jeigu turi telefoną - turėsi ir pinigų. Įdarbink savo telefoną jau dabar. Tai pirmoji kripto valiuta kurią galima kasti TELEFONU!

Taigi pradėk kasti kripto valiutą be jokių pradinių investicijų.Tau tereikia parsisiųsti app į savo telefoną iš Google Play ar Apple Store. Beje, programos yra nemokamos.


Panaudok pakvietimo kodą "LL0MM" po programėlės įrašymo, gauk 1 Pi dovanų ir pradėk kasti savo Pi.

Tau tereikia įjungti programėlę kartą per 24h ir paspausti kasimo mygtuką (žaibuką). Taip užtikrinama, kad nebūtų sukčiaujama su pagalbinėmis programomis. Pi Network programėlė eikvoja papildomai apie 1-3% tavo telefono baterijos, viskas priklauso kiek joje praleidi laiko. Internetas taip pat neturi būti įjungtas visą laiką, nes programėlė kasa kripto valiutą net ir ne įjungus interneto telefone.


Dabar projektas yra 2 stadijoje iš 3. 3 etapo pradžia numatoma 2021 pavasari. Tada Pi žengs į pasaulines biržas. Numatoma Pi Network vertė € tik spėjama, tikroji Pi kaina bus žinoma kai atsiras biržose.

Taigi, kodėl neskyrus pusės 1 minutės savo laiko kasdien ir neužsidirbus pinigų?

Jeigu kas nors bus neaišku ar kils bet kokių klausimų, programėlėje yra forumas lietuvių kalba, kurio nariai visada tau pagelbės ir patars, taip pat yra FACEBOOK paskira I kuria mielai priimsim visus norinčius, ten yra visa reikiama informacija jums
Visame pasaulyje yra daugiau nei 10 milijonu aktyviu kaseju, nepraleisk progos, gal tai taps jusu pasyviosiom pajamom kurios ateityje jums leis ispildyti svajones

Kaina: 1,00 €
Peržiūrėta: 199 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 1,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus