ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Patikimas NT brokeris

Vilnius | 2020 12 16 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Patikimas NT brokeris-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)

Padedu parduoti/pirkti nekilnojamą turtą Vilniuje.
Atlieku parduodamo objekto kainos analizę, remdamasis jau įvykusių sandorių duomenimis ir savo profesine patirtimi (ne kainomis skelbimuose).
Profesionaliai parengiu skelbimą, kurį talpinu didžiausiuose NT portaluose (padengiu skelbimų talpinimo ir iškėlimo išlaidas) bei reklamuoju socialiniuose tinkluose.
Apie pasirodžiusį skelbimą informuoju kolegas iš visų NT biurų, kurie dirba su būsto ieškančiais klientais.
Aktyviai dirbu su potencialiais pirkėjais: išsiaiškinu jų individualią situaciją, suteikiu visą informaciją apie būsto finansavimą per banką, nukreipiu į konkrečius vadybininkus bankuose, kurie paspartina finansavimo procesą ir suteikia geriausias sąlygas, pasirūpinu turto vertinimo procesu ir padedu spręsti visas problemas, kurios galėtų trukdyti potencialiam pirkėjui įsigyti parduodamą būstą. Visa tai užtikrina, kad nebus prarastas nė vienas potencialus klientas ir pardavimo procesas bus sklandus ir greitas.
Rengiu preliminarias pirkimo ir pardavimo sutartis, priėmimo ir perdavimo aktus ir kt. reikalingus dokumentus, dalyvauju jų pasirašymo metu.
Bendradarbiauju su notarų biuru ir užtikrinu, kad abi pusės tiksliai žinotų, kokie dokumentai turi būti parengti ir pateikti notarui iki pagrindinės pirkimo ir pardavimo sutarties pasirašymo.
Mano klientų atsiliepimus bei gidą parduodantiems ir perkantiems būstą galite rasti: https://dariusvalancius.lt/ (čia galite užpildyti kontaktinę formą ir aš su Jumis susisieksiu).
FB: https://www.facebook.com/NTbrokerisDarius
IG: https://www.instagram.com/ntbrokerisdarius/
Messenger: m.me/NTbrokerisDarius
Tel. nr.: +37065652286

Drąsiai rekomenduokite mane ir savo draugams.

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 2982 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus