ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Patirk maksimalų malonumą skylėje (GloryHole)

Kaunas | 2021 03 11 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Patirk maksimalų malonumą skylėje (GloryHole)-0
Peržiūrėti visas 2 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/2)
Amžius:
25
Pažinties tikslas:
trumpalaikiai pasimatymai

Apsilankyk privačioje, slaptoje GloryHole skylėje ir patirk maksimalų malonumą! Greitai, anonimiškai ir saugiai!

Nori išlikti anonimu? Slapai ir greitai atsipalaiduoti, kad niekas to nežinotų? Gal neturi laiko, laukia žmona, šeima, antra pusė ar kiti darbai, bet kartais užeina toks noras, kad nori greit ir slaptai? Tai įmanoma! Garantuoju, kad liksi nežinomu ir bus matomas tik tavo pasididžiavimas.

Tavęs laukia, tamsa, intriguojanti skylė, kurioje gausi WOW malonumą. Tu atvažiuoji į nurodytą vietą, užeini, išsitrauki ir įstatai, o tada mėgaujiesi malonumu iki tol, kol sprogsti! POKŠT! :)

Nori sužinoti ką reiškia gilus oral (deepthroat) ar dievini oral? Teko girdėti, kad tavo per didelis, per storas? Turi tokio dydžio, kad negalėjo apžioti ar paimti iki galo ir nežinai ką reiškia šis malonumas? Pabandyk, tai ištaisyti, atvykęs į privačią GloryHole! Manau, kad patiks! :)

Tavo amžius 18 – 40 m. Pageidautina, kad būtum rimtas, drąsus, švarus ir straight (bisex) vaikinas, kuris vertina slaptumą, saugumą ir malonumą. Apsilankyk, jei niekada nesi to bandęs ar esi draugaujantis tik su merginomis.

PRIVALUMAS ir pirmenybė jei tavo didelis ir nemažas 20+ ir daugiau arba labai storas ar lenktas į apačia. Turi būti konkretus, pasiruošęs veiksmui, o ne susirašinėjimui.

Aš sportuojantis, rimtas ir patikimas 25 m. vaikinas. Jokio viešumo, jokios reklamos. Turintis gerą darbą, myliu paneles, vyriškas ir atrodau good, todėl viskas turi būti slaptai. Galėčiau duoti ir su savo pimpalu pažaisti per skylę, jei norėtum... Laukiu laiškų! Skelbimas tikras!

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 1316 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus