ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Plaukelių šalinimo lazeris Fogiutte PRO

Vilnius | 2024 01 24 | Pažymėti skelbimą
289,00 €
Gamintojas ar pavadinimas:
-
Modelis:
Fogiutte PRO
Ką parduoda:
Epiliatorių
Naudotas/naujas/defektai:
naujas
Ypatybės:
yra kokybės sertifikatai, su dokumentais, su įpakavimu, pristatome, konsultuojame

Naujausios kartos greičiausias ir efektyviausias Fogiutte PRO plaukelių šalinimo lazeris. Dabar tik 289 eurai.
Rašykite asmenine žinute ir gausite šio prietaiso originalą. Ruoškimės vasarai jau dabar.
Naujausios kartos Fogiutte Pro plaukų šalinimo lazeris, turintis net 500000 šuvių, yra vienas moderniausių ir pačios naujausios technologijos lazerinis epiliatorius rinkoje. Panaudoję Fogiutte Pro epiliatorių, suprasite kaip greitai galite atsikratyti nepageidaujamų plaukelių ant viso kūno neišeidami iš namų, bei galėsite džiaugtis švelnia ir glotnia oda, tarsi po profesionalių procedūrų salone. Šame Fogiutte Pro epiliatoriuje įmontuota pažangiausia plaukų šalinimo technologija su šalčiu. Procedūra su šia technologija - beskausmė, lengvai toleruojama, o 500000 šviesos blygsnių užtenka ilgam naudojimui. Naudojant FogiuttePro lazerį po 2-3 procedūrų pamatysite itin ženklų plaukelių sumažėjimą. O po 7 savaičių daugeliui plaukeliai nustoja augti.
FogiuttePro epiliatorius sukurtas prisitaikyti prie odos, automatiškai nustato odos atspalvį, net jei dėl deginimosi saulėje pasikeičia Jūsų odos spalva, FogiuttePro epiliatorius parenka tinkamiausią šviesos intensyvumo nustatymą būtent jūsų odai.
FogiuttePro komplekte yra 3 skirtingo dydžio magnetinės galvutės pritaikytos visoms kūno vietoms patogiai prieti, įskaitant tiek bikini ir veidą. Lazerio galva taip pat patogiai reguliuojasi, ją galima nukreipti jums tinkamu kampu. FogiuttePro epiliatoriuje įmontuota pažangiausia plaukų šalinimo šalčio technologija. Lyginant su bet kokiu kitu lazeriu rinkoje šilumos lygis visada žemesnis, todėl procedūra visiškai beskausmo. Jutimui jautrus didelis led ekranas. Galėsite lengvai pirštu valdyti FogiuttePro lazerį. Pasirinkti lygius, ijungti/išjungti šalčio technologiją, taip pat matyti kiek šuvių iš 500000 liko. FogiuttePro vienas daugiausia šuvių turintis lazeris. 500000 šviesos šuvių užteks visam gyvenimui!
Pasirinkus išmaniąją funkciją M ne tik pašalinsite plaukelius, bet ir atjauninsite odą.
FogiuttePro šiuo metu greičiausias ir efektyviausias plaukelių šalinimo sprendimas. Su juo lengvai ir patogiai sumažinsite plaukelių kiekį ant viso kūno neišeinant iš namų, bei galėsite džiaugtis tarsi po profesionalių procedūrų salone oda!
Komplektacija: lazeris, 3 magnetinės galvutės, specialūs lazerio akiniai, skustukas, prekės instrukcija.

Kaina: 289,00 €
Peržiūrėta: 67 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 289,00 €
Inga Gaubaitė Inga Gaubaitė
Nuo 2024 01 24
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

Infraraudonųjų spindulių plaukų tiesintuvas Fogiutte PRO nano tourmaline edition-0

Infraraudonųjų spindulių tiesintuvas Fogiutte PRO nano tourmaline edition Dabar tik 89 € (vietoj 159 €) ✔️Ištiesina plaukus - vienu perbraukimu. Dvigubai platesnės tiesintuvo plokštelės leidžia plauku...

89,00 € Vilnius Įkelta: 2024 01 29
Infraraudonųjų spindulių plaukų tiesintuvas Fogiutte PRO-0

Infraraudonųjų spindulių plaukų tiesintuvas Fogiutte PRO. Dabar tik 109 € (vietoj 180 €). Rašykite asmenine žinute ir gausite šio prietaiso originalą. ✔️*Tai vienintelis infraraudonųjų spindulių m...

109,00 € Vilnius Įkelta: 2024 01 24
Filtruoti Nuimti filtrus