ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Psichologinė pagalba vyrams

Vilnius | 2019 06 10 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta
Amžius:
69
Pažinties tikslas:
bendravimas

Dėl patirties stokos ir niekšingų moterų veiksmų buvau stipriai susigadinęs savo psichologinę būseną, savo gyvenimą ir ilgam laikui pristabdęs savo asmeninį progresą, viso to nebūtų nutikę, jeigu tik anksčiau būčiau susidūręs su tam tikrais vyrais, kuriuos dabar galiu laikyti savo mokytojais. Mačiau tą patį nutinkant mano draugams bei pažįstamiems, mano gerus draugus jiems patiems nesuprantant išnaudojo kaip bankomatus, kai kuriuos artimieji norėjo išvežti gydytis į psichiatrinę, bet aš atkalbėjau, skaičiau straipsnius, kuriuose mano draugų draugai ir man nepažįstami vyrai dėl moterų visiškai susigadindavo savo gyvenimus, o kai kuriais atvejais net ir nusižudydavo. Viso to nebūtų nutikę, jeigu tik tie vaikinai ir vyrai būtų turėję tokius mokytojus kaip tie, kuriuos turėjau aš.

Šiek tiek apie mane. Per savo trumpą gyvenimą esu turėjęs virš trijų tuzinų skirtingų seksualinių partnerių, nors tai nėra taip svarbu, nes būna vyrų, kurie dulkinasi į kairę ir į dešinę, bet vis tiek nieko nesupranta ne tik apie savo, bet ir apie moterų prigimtį. Esu sukaupęs didžiulį kiekį ne tik savo, bet ir žymiai protingesnių vyrų patirties, kuri leido į viską pažvelgti ramiu bei racionaliu protu, beveik 100% atsikratyti moterų įtakos ir pasiekti vidinę ramybę, todėl jeigu jūs siekiate to paties, parašykite man el. paštu [email protected].

Ne ką mažiau svarbu paminėti, kad dabartinėje socioekonominėje situacijoje vyrai yra išnaudojami ir išmetami kai jau nebeneša jokios vertės ar tiesiog pabosta, mainas už tai geriausiu atveju jie negauna nieko, o blogiausiu atveju jiems yra sugadinamos karjeros (#MeToo), ne maža dalis jiems priklausančio turto atimama ir perduodama jo nenusipelniusei moterei, atimama vaikų globa, o moterys nustatinėja savo vaikus prieš jų pačių tėvus, tad jeigu norite išvengti panašios situacijos, parašykite man.

Pastabos.

Aš nesu profesionalus psichologas su diplomu, bet tokio psichologo jums ir nereikia, nes dauguma šiuolaikinių psichologų yra moraliai supuvę, kaip ir didžioji dalis visuomenės, kuri dėl visko linkusi kaltinti vyrus.

Naudodamiesi mano paslaugomis jūs patys prisiimate riziką neatlaikyti pereinamojo laikotarpio, bet jeigu jūs iš tikrųjų turite noro atsikratyti kentėjimo nuo moterų, mėgstate logiką bei racionalumą ir jums patinka analizuoti, tada tikrai galiu jums garantuoti, kad po kurio laiko pajusite tokią vidinę ramybę, kokios dar nesate jautęs.

Per kiekvieną mūsų pokalbį aš jums mesiu vis daugiau iššūkių, sakysiu tai, kas jums nepatinka ir sulaužysiu jūsų suvokimą apie vyrus, moteris bei jų tarpusavio santykius, bet jeigu jūs užsispyręs laikysitės savo naivių ir realybės neatitinkančių įsitikinimų, tada kentėsite ir toliau, nes aš nemėgstu pisti proto ir stebuklų nesiūlau, aš tik galiu jums parodyti kelią, o nueiti jį reikės jums pačiam.

45 min. sesija kainuoja 10 eurų.

Tai nėra mano pagrindinis užsiėmimas, aš tiesiog monetizuoju tai, ką iki šiol darydavau nemokamai.

Mano tikslas nėra pataikauti, net jeigu man ir yra mokami pinigai, mano tikslas išspręsti problemą.

Sesijos gali vykti kur jums patogu - pas jus, lauke, kavinėje ar bare, prie kavos ir arbatos ar prie alkoholinių gėrimų. Kaip jau minėjau, nesu profesionalus psichologas ir neturiu savo kabineto.

Sesijų tikslas nėra išmokyti suvilioti bet kokią merginą, čia jums ne tie apgailėtini ir aferistiški ,,Alfa Patino" mokymai, tačiau neatmetama galimybė, jog po sesijų jums tai padaryti bus žymiai lengviau.

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 707 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus