ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Ratlankių remontas

Kaunas | 2021 06 16 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Ratlankių remontas-0
Peržiūrėti visas 5 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/5)
Paslaugų pobūdis:
Kitos paslaugos

Ar nuo Jūsų ratlankio atsilupo dažai? Susibraižė paviršius? Atsibodo spalva? O gal tiesiog norite atnaujinti savo ratlankius? ,,R.T ratlankiu tavrkymo’’ profesionalų komanda gali Jums padėti! Atnaujinsime jūsų automobilio ratlankius! Galime Jūsų ratlankiams suteikti naują išvaizdą. Mūsų ratlankių centre atliekame šiuos darbus: dažymas milteliniu būdu, tekinimas diamond cut metodu, ratų balansavimas ratlankių virinimas ir restauracija. Mes – ratlankių restauravimo ir dažymo meistrai – jūsų paslaugoms. Atnaujiname visų dydžių ir formų lengvo lydinio ratlankius iki 24 colių dydžio, dažome įvairiomis spalvomis.

Ratu Lyginimas

,,R.T ratlankiu tvarkymo” profesionalų komanda yra pasiruošusi padėti Jums įvairiais atvejais, kuomet reikia sutvarkyti Jusu ratlankius, kurie gali būti sulankstyti, suskyle, įtrukę. Lyginame įvairius ratlankius, galime pasiūlyti neeilinius, profesionalius sprendimus ieškantiems garantijų bei aukštos kokybės. Profesionalūs ratlankių tiesinimo darbai yra atliekami profesionalių darbuotojų ,, R.T ratlankiu tavrkymo ’’ komandoje, kurie yra visados pasiruošę padėti Jums įvairiais atvejais! Mes užtikriname aukštą paslaugų kokybę bei geras kainas! Ratlankių lyginimą atliekame naudojantis modernia darbo įranga, todėl greitai ir efektyviai pasiekiamas tobulas rezultatas.
Miltelinis Dazymas
Mes atliekame milteliniį ratlankio dažymą, kurio metu Jūsų ratlankiai padengiami sausais milteliais. Šie milteliai apdorojami karščiu, ir susilieja su ratlankiu sudarydami apsauginį sluoksnį, kuris saugo ratlankį nuo visokio kenksmingo išorinio poveikio. Šis procesas naudojamas norint pakeisti bendrą spalvą arba grąžinti ratą į pradinę dangą, kai pažeidimas yra per didelis arba pažeidimas apima daugelį rato vietų, kad būtų galima atlikti kosmetinį remontą. Tai reiškia viso rato restauracija galima pasiekti tik naudojant specialias krosnis ir įrangą. Tai suteikia išskirtinę apdailą ir yra ypač patvari.
Diamond Cut Metodas
,, R.T ratlankiu tvarkymo komanda” atlieka diamond cut ratlankio restauravimas, kuris šiais laikais vis labiau populiarėja. Diamond cut galite atpažinti iš blizgančio, pilko metalo efekto ant ratlankio, kartu su dažytu spalvotu paviršiumi. Toks ratlankio atnaujinimas pasiekiamas iš pradžių nudažius ratą norima spalva, o tada naudojant tekinimo stakles su deimantiniu antgaliu, pašalinamas plonas lydinio sluoksnis iš ratlankio. Diamond cut būdu ratlankius galima restauruoti tik kelis kartus, nes negalima pašalinti per daug ratlankio lydinio. ,, R.T ratlankiu tvarkym” komanda turi profesionalus tekinimo staklių operatorius, kurie atlikdami savo darbą, siekia šio efekto. Diamond cut metodą galime atlikti visiems ratlankiams iki 24 colių dydžio.
Ratų virinimas
R.T' servise, mūsų profesionalūs suvirintojai gali kokybiškai suremontuoti Jūsų skilusį ratlankį ir sugrąžinti Jūsų ratlankiui gamyklinę išvaizdą. Jūsų ratlankį suvirinsime tik tais atvejais, kai esame tikri, kad restauruotas ratlankis nesukels jokio pavojaus kelyje. O mūsų profesionalus TIG suvirintojai kokybiškai sutvarkys Jūsų ratlankius tada kai ratlankis yra skyles, įtrūkęs arba sulenktas. Sugrąžinsime Jūsų ratlankiui gamyklinę išvaizdą, jog atrodytų nepriekaištingai.
Deimantinis poliravimas
Ar Jūsų ratlankiai prarado savo žavesį ir spindesį? Ar norėtumėte atnaujinti savo ratakius, jog jie blizgetu kaip nauji? Turime Jums puiku sprendimą kaip galima atnjautinti Jūsu ratlankius. Pasitelkiant išskirtinį jau išbandytą deimantinio poliravimo metodą, 'R.T' atlieka gamyklinio lygio apdailą. Prieš poliravimą ratlankis praeina kelis apdirbimo etapus, kad poliruojamas pagrindas taptų itin lygus, ir tik tuomet poliruojamas paviršius. Ratlankis yra poliruojamas iki tol kol pasiekiamas ypatingai aukštos kokybės rezultatas. Šia universali paslauga puikiai derinasi su diamond cut tekinimu arba su šlifuotu paviršiumi. Iš esmės šią paslaugą galime atlikti, bet kokiems ratlankiams, jiems suteikiant spindesio ir blizgesio

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 1702 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus