ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Reikalingas med. personalas Norvegijoje

Klaipėda | 2019 08 20 | Pažymėti skelbimą
1500,00 €
Užimtumas:
visu etatu
Atlyginimas:
-
Reikalavimai:
BP slaugytojo (-os) išsilavinimas; Galiojanti BP slaugytojo (-os) licencija; Bent 1 - erių metų slaugytojo (-os) darbo patirtis; Noras dirbti sveikatos priežiūros srityje;
Privalumai:
Norvegišką darbo sutartį; Visos toje šalyje galiojančias soc. garantijas; Skandinavišką darbo užmokestį; Norvegų kalbos kursus; Gyvenamosios vietos ir kelionių išlaidų padengimą; Pagalbininką, kuris padės integruotis Norvegijoje, susitvarkyti reikiamus dokumentus ir t.t. Patirtį tarptautinėje kompanijoje; Galimybę gauti pastovią darbo vietą ir likti šalyje.

Darbo pobūdis:
Reikalingos (-i) bendrosios praktikos slaugytojos (-ai) darbui Norvegijoje. Siūlome norvegišką darbo sutartį ir visas toje šalyje galiojančias socialines garantijas bei skandinavišką darbo užmokestį. Gyvenimo ir kelionės išlaidos apmokamos. Nemokančias (ius) kalbos moko profesionalūs dėstytojai Klaipėdoje. Kalbos kursų trukmė 3-4 mėn. Pradžia nuo Rugsėjo mėn. 2019.

Darbo sritis:
Seselės, Slaugytojos (-ai), Medicina, farmacija, slauga.

CV siųsti el. paštu: [email protected]

Kandidatuodami patvirtinate, kad Jūsų pateikti asmens duomenys yra teisingi ir tikslūs ir sutinkate, kad iPS Baltics ir potencialūs darbdaviai tvarkytų Jūsų pateiktus asmens ir specialiųjų kategorijų duomenis atrankų į darbo vietas tikslais, bei Jūsų duomenys būtų saugomi iPS Baltics duomenų bazėje dvejus metus. Taip pat užtikriname Jūsų konfidencialumą bei informuojame, kad susisieksime tik su atrinktais kandidatais.

Kaina: 1500,00 €
Peržiūrėta: 7461 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 1500,00 €
UAB iPS Baltics UAB iPS Baltics
Nuo 2019 08 20
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus