ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Skystas mėlynžiedės liucernos chlorofilas (476 ml)

Kaunas | 2019 05 03 | Pažymėti skelbimą
18,90 € Skystas mėlynžiedės liucernos chlorofilas (476 ml)-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Ypatybės:
yra kokybės sertifikatai, su įpakavimu, išrašome sąskaitą-faktūrą, pristatome

"Žaliasis augalų kraujas", "sveikatos šaltinis"- taip dažnai pavadinamas skystas chlorofilas. Chlorofilas – žalios spalvos augalinis pigmentas, kuris lapus nudažo žaliai. Jis kaupia augaluose saulės energiją ir dalyvauja fotosintezėje. Jis augalams reikalingas taip pat, kaip žmogui kraujas. Cheminiu požiūriu chlorofilas labai panašus į hemoglobiną.

Skirtumas tik toks, kad chlorofilo sudėtyje yra magnis, o hemoglobino – geležis. Nepaisant to, augalai pakeičia geležį tokia forma, kurią puikiai įsisavina žmogaus organizmas. Žmogaus kraujotakos sistema, praturtinta chlorofilu, veikia efektyviau: geriau pašalinami šlakai ir medžiagų apykaitos atliekos. Pastebėta, kad chlorofilas padeda apsivalyti organizmui nuo radioaktyvių medžiagų ir tokių toksinų, kaip sunkieji metalai bei arsenas. Specialistai chlorofilą vadina "pačia geriausia kraujo valymo ir atstatymo priemone". Jis valo kraują nuo sunkiųjų metalų, vaistų likučių ir kitų toksinių medžiagų.

Tradiciškai chlorofilas buvo naudojamas kaip priemonė, gaivinanti kvėpavimą, gerinanti skrandžio ir žarnyno veiklą, atkurianti skrandžio rūgščių pusiausvyrą, anemijos atveju – kaip priemonė, stimuliuojanti kraujo kūnelių gamybą, suteikianti energijos dirbant sunkius darbus, puikiai reguliuojanti skysčių šalinimo iš organizmo funkcijas (geriau pašalinami šlakai ir medžiagų apykaitos atliekos), stiprinanti imuninę sistemą.

https://www.melynziede.lt/chlorofilas

Kaina: 18,90 €
Peržiūrėta: 1235 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 18,90 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus