ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Slapti jaudinantgys susirasinejimai intymiomis temomis:) apie viska norus svajones ir slaptas fantazijas

Vilnius | 2019 02 12 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta


Labas, taip taip tu:) as kalbu su tavimi:) ir tikiuosi kad esi kazkuo panasi i mane:) mergina / moteris amzius visiskai nesvarbu, svarbu kad butum siek tiek patrakus, siek tiek isprotejus, siek tiek viduje "Bloga Mergaite" ir megtum pokalbius apie intymius dalykus:) Kad butum ta kuri noreti inesti siek tiek "prieskoniu" i kasdienine rutina ir susikurti maza paslapti keliancia siokio tokio jauduliuko gyvenime:)

Siulau susirasinejima ivairiausiomis temomis:) pasipasakojimus apie fantazijas ar siaip apie bet ka ko negali ar nenori papasakot kazkam kitam, visiskai be jokiu tabu , be jokio gedos jausmo, be jokios baimes buti nesuprasta, visikai atvirai paleidziant is saves savo juodziausius norus ir svajones.


O gal parasyti kaip siuo metu tu sedi prie kompiuterio ir vien tik rasant nuo pacios minties pradedi jaudintis ir uzsivesti tiek , kad jauti kaip dreksta tavo kelnaites? Kaip pradeda tvinkcioti intymiausia tavo vieta:)

Gal tave veza mintis vien nuo zinojimo kad kazkas siuo metu skaito tavo slapciausias fantazijas ir norus ir lygiai taip pat jaudinasi jas skaitydamas kaip ir tu jas rasydama? Gal nuo minties jog kazkam pasipasakojai savo geismus pilvo apacioje pradeda plasnoti drugeliai, kurie tarsi mazyte tavo paslaptis jungianti tave ir mane, kurios niekas nezino tik mes:)..

Gal tau patinka kalbetis apie seksa, pozas, vietas vien tik tam kad susijaudintum iki begalybes ir slapiomis kelnaitemis gryztum namo tam kad atsiduot savo "vyrui", gal jauti malonuma sededama darbe uz stalo salia nieko nenujaucianciu bendradarbiu ir dalindamasi mintimis apie tai jog noretum but pamyleta ant to pacio stalo:)? ar kad kas pasislepes po stalu dabar svelniai atliktu tau oralini....

Ar paprasciausiai susijaudinti iki drebuliuku jog nuejusi i tualeta pasidalinti savo intimiausiomis kuno vietu foto:) O gal esi paprasciausiai megstanti rasyti ir nerandi panasaus zmogaus kuri jaudina vien tik skaityti apie tai kaip pulsuoja tavo intymiausia vieta, kaip geismas ima virsu tavyje:) Kaip prasiskleidi tartum roze, tartum gerimas deginantis lupas...

Jei esi nors siek tiek panasi i ta kuri megsta tokius zaidimus lauksiu tavo laisko:)
[email protected] (parasyk manau nepasigailesi , lauksiu taves)

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 563 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus