ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Specializuotų tekstų vertimas Ru - Lt, De-lt

Vilnius | 2019 10 14 | Pažymėti skelbimą
4,00 € Specializuotų tekstų vertimas Ru - Lt, De-lt-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)

Specializuotų tekstų vertimas Ru - Lt, De-lt
NUOTOLINIS VERTIMAS RAŠTU
RU-LT, LT-RU, DE-LT

RU-LT, LT-RU
Nebrangiai, greitai ir kokybiškai NUOTOLINIU BŪDU raštu verčiu paprastus ir SPECIALIZUOTUS tekstus (sritys: BUHALTERIJA, VERSLO IR KT. SUTARTYS, ĮGALIOJIMAI, APOSTILĖS, ĮSTATAI, archyvų pažymos, TECHNINIAI TEKSTAI (sritys: statyba, šildymas-vėdinimas, šilumos tiekimas, geležinkeliai, elektros tiekimas, įv. INSTRUKCIJOS ir pan.), TEISMO dokumentai, interneto puslapiai (perkelti į Word ar kitą formatą), POPULIARIOJI medicina, akių ligos, psichologija, sociologija, mada, turizmas, restoranų ir kavinių meniu, studentų darbai, viešieji pirkimai, transportas, kriptovaliutos, prekyba valiutų rinkose, automobilių remonto kalkuliacijos, informacinės technologijos, stomatologija, garso įrašai ir kt.) IŠ RUSŲ K. į lietuvių k. ir atvirkščiai (jeigu reikia). GIMTOJI KALBA - LIETUVIŲ. (Vertimų patirtis 9 metai, galiu išrašyti sąskaitą, pasirašytą skaitmeniniu parašu).

Neskubaus vertimo kaina (WORD FORMATU ATSIŲSTO TEKSTO) nuo 4,00 EUR brutto už 1600 ženklų be tarpų (priklausomai nuo teksto sudėtingumo ir skubumo).

DE-LT
Nuotoliniu būdu raštu verčiu tekstus VERSLO, finansų, transporto, draudimo, kelių eismo įvykių tema, registrų išrašus, bankų išrašus, policijos dokumentus, mokesčių deklaracijas, įgaliojimus, instrukcijas, susirašinėjimus su įvairiomis institucijomis IŠ VOKIEČIŲ KALBOS Į lietuvių kalbą.

-
Neskubaus vertimo kaina (WORD FORMATU ATSIŲSTO TEKSTO) nuo 4,50 EUR brutto už 1600 ženklų be tarpų (priklausomai nuo teksto sudėtingumo).
-
Esant poreikiui ir galimybėms ATLIEKU SKUBIUS VERTIMUS.
-
BE TARPININKŲ. Palankus kainos ir kokybės santykis.
-

Miestas: visa Lietuva
Tel. 8 673 69614
[email protected]

Kaina: 4,00 €
Peržiūrėta: 662 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 4,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

Specializuotų tekstų vertimas Ru - Lt, De-lt-0

Specializuotų tekstų vertimas Ru - Lt, De-lt NUOTOLINIS VERTIMAS RAŠTU RU-LT, LT-RU, DE-LT RU-LT, LT-RU Nebrangiai, greitai ir kokybiškai NUOTOLINIU BŪDU raštu verčiu paprastus ir SPECIALIZUOTUS...

4,00 € Vilnius Įkelta: 2019 02 09
Filtruoti Nuimti filtrus