ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Vartai, roletai, žaliuzės, markizės, tinkleliai Lietuvoje

Kaunas | 2020 09 11 | Pažymėti skelbimą
12,00 € Vartai, roletai, žaliuzės, markizės, tinkleliai Lietuvoje-0
Peržiūrėti visas 6 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/6)
Nurodykite sritį:
Interjeras

Varstomi garažo vartai; buitiniai ir pramoniniai segmentiniai garažo vartai; segmentinių garažo vartų priedai: durys ir langai vartuose; markizės; pergolos; visų rūšių žaliuzės ir roletai (stoglangių roletai, roletai iš apačios į viršų ir kt.); tinkleliai nuo vabzdžių; automatika; automatikos priedai.
UAB Ramvika savo paslaugas teikia visoje Lietuvoje. Įmonės salonai yra Kaune, Utenoje ir Ukmergėje. UAB Ramvika darbo patirtis, lankstus bendradarbiavimas su klientais, tiesioginis bendravimas su tiekėjais leidžia rekomenduoti vartotojams optimaliausią kokybiškų prekių pasirinkimą ir profesionalų aptarnavimą geriausiomis kainomis. Gaminiams ir montavimo darbams suteikiama garantija. Kauno, Ukmergės, Utenos ir Vilniaus miestuose meistrų atvykimas, katalogų pateikimas, kainos paskaičiavimas, matavimas ir konsultacijos yra nemokami. Mokama tik už montavimą, gaminius ir gaminių pristatymą.
Pasidomėkite geriausiais šiuolaikiniais dizaino sprendimais, patikimiausiais inžineriniais, konstrukciniais pasiūlymais Jūsų namų ar įmonių atnaujinimui. Maloniai kviečiame pasinaudoti UAB Ramvika akcijomis, nuolaidomis, vadybininkų ir meistrų paslaugomis bei konsultacijomis.

Kontaktai:
https://sauleskontrole.lt/

Kaunas
Adresas: Raudondvario pl. 131 (PC Ermitažas), Kaunas
Tel. nr.: 865227382
El. p.: [email protected]

Vilnius
Tel. nr.: 862344330

Utena
Adresas: Basanavičiaus g. 52 (PC Senukai)
Tel. nr.: 868239400
El. p.: [email protected]

Ukmergė
Adresas: Vytauto g. 115 (PC Ermitažas)
Tel. nr.: 860788222
El. p.: [email protected]

Tags
#Žaliuzės, #Roletai, #Garažovartai, #Markizės, #Tinkleliai

Raktažodžiai: #Žaliuzės, #Vartai, #Garažovartai, #Roletai, #Markizės, #Tinkleliai, #Automatika, #Automatikospriedai, #Segmentiniaigaražovartai, #Varstomigaražovartai, #Buitiniaigaražovartai, #Pramoniniaigaražovartai, #Pergolos, #Durys, #Langai, #Langųdanga.

Kaina: 12,00 €
Peržiūrėta: 460 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 12,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

Vartai, roletai, žaliuzės, tinkleliai, markizės Kaune ir Kauno rajone-0

UAB Ramvika savo paslaugas teikia visoje šalyje. Įmonės salonai yra Utenoje, Ukmergėje ir Kaune. UAB Ramvika (Raudondvario pl. 131 Kaunas (PC Ermitažas) Tel. 865227382) prekių kokybė remiasi patikimom...

12,00 € Kaunas Įkelta: 2020 09 11
Filtruoti Nuimti filtrus