ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

VMZINC titan-cinko skarda

Vilnius | 2019 03 28 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta VMZINC titan-cinko skarda-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Prekės būklė:
nauja

VM ZINC – Natūrali medžiaga

Yra daug priežaščių, kodėl tūrėtumete rinktis VM ZINC® jūsų fasadų ir stogų projektams. Cinkas yra natūraliai apsaugotas nuo korozijos , yra ypatingai patvarus ir nereikalauja brangios priežiūros. Papildomai, lankstumas, tamprumas ir cinko visapusiškumas sujungus su jo ypatingomis optinėmis savybėmis, padaro jį nepakeičiama medžiaga, kuri puikiai tinkama naudoti tiek individualiuose projektuose, tiek komerciniuose.

Aukštos kokybės lydinys VM ZINC® tai cinko, vario ir titano lydinys – šie papildomi elementai reikalingi šios medžiagos savybių optimizavimui ir pritaikymui statyboje, ypatingai pagerindami medžiagos mechaninio atsparumo bei deformacines savybes.
VM ZINC® gaminamas iš aukščiausios klasės cinko Z1 (99,995% pure zinc), kaip aprašyta europiniame standarte EN 1179 , pagal kurį į cinką pridedamas titanas ir varis:

min. max.
titanas 0.06% 0.20%
varis 0.08% 1.00%

Varis pagerina medžiagos mechaninį atsparumą, padarydamas jį atsparesniu ir stipresniu. Titanas pagerina medžiagos deformacines savybes, kurių dėka medžiaga tampa tampresnė.

PREMIUM ZINC ženklelis VM ZINC® medžiagai

Europinis standartas EN 988 naudojamas nuo 1997 metų 18 Europos šalių. Standartas apibrėžia griežtus reikalavimus cinko lydiniui, jo mechaninėms, fizinėms ir dimensinėms savybėms. VM ZINC® ne tik atitinka visas EN 988 standarto specifikacijas, bet jas ir perauga, todėl VMZINC® atitinka PREMIUM ZINC ženklelio kokybę. Šita sertifikacija leidžia skaityti šią medžiaga aukštesnės kokybės nei nurodyta EN 988 standarte.

www. vmzinc.lt

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 684 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Alain Alain
Nuo 2019 03 28
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus